Νέος σύλλογος για την κεφαλαλγία και ημικρανία

Νέος σύλλογος για την ημικρανία και την κεφαλαλγία ιδρύθηκε πρόσφατα. Όπως ανακοίνωσε ό ίδιος ο σύλλογος με την ονομασία «Σύλλογος Ασθενών με...

Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018, 10:39
Τροποποίηση: Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018, 10:41

Διαχειριστής

Νέος σύλλογος για την ημικρανία και την κεφαλαλγία ιδρύθηκε πρόσφατα. Όπως ανακοίνωσε ό ίδιος ο σύλλογος με την ονομασία «Σύλλογος Ασθενών με Ημικρανία και Κεφαλαλγία Ελλάδος», στόχος του είναι να αγκαλιάζει και να δώσει φωνή στους πάσχοντες από ημικρανία και κεφαλαλγία.

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός, με έδρα την Αθήνα, όπως τόνισε κατά τη διάρκεια σχετικής Συνέντευξης Τύπου, η Πρόεδρος του Συλλόγου κα Κατερίνα Κύρτζιαλη, ιδρύθηκε στο τέλος του 2017, από άτομα που πάσχουν από Ημικρανίες ή Κεφαλαλγίες σε όλη την Ελλάδα και που τους ενώνει η επιθυμία να κάνουν γνωστό στη κοινή γνώμη τι είναι η Ημικρανία και οι Κεφαλαλγίες και πως μπορούν οι ασθενείς που πάσχουν από αυτές να βελτιώσουν την κατάστασή τους και να αποκτήσουν καλύτερη ποιότητα ζωής.

Ο σύλλογος απευθύνεται σε όλους όσους ταλαιπωρούνται από πονοκεφάλους (ημικρανία, κεφαλαλγία τάσεως, αθροιστική κεφαλαλγία, νευραλγία του τριδύμου νεύρου, νευραλγία - νευροπαθητικός πόνος προσώπου ή στοματογναθικής άρθρωσης και όλα τα είδη κεφαλαλγιών ή, προσωπαλγιών καθώς και τύπων και επιπλοκών της ημικρανίας, όπως η χρόνια ημικρανία).

Ο κάθε ενδιαφερόμενος, συνέχισε η κα Κύρτζιαλη, μπορεί να επικοινωνεί με τον Σύλλογο Δευτέρα - Παρασκευή 10:00- 17:30, τηλ. 210 3644 441, e-mail: [email protected] ενώ μπορεί να ενημερωθεί αναλυτικά από το site του συλλόγου http://www.kefalalgia.gr και τις σελίδες του σε facebook και twitter. Τα γραφεία του Συλλόγου βρισκονται στην στάση του metro - Άγιος Ιωάννης.

Η κα Κύρτζιαλη ανέφερε τους στόχους του συλλόγου που εκτός από την κοινωνικοποίηση των ασθενών μεταξύ τους, την ευαισθητοποίηση, την ενημέρωση της κοινής γνώμης, των ασθενών αλλά και των γιατρών, είναι και η έρευνα (κυρίως δημογραφική) σε σχέση με τις κεφαλαλγίες στον Ελλαδικό χώρο.

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ