Το Βήμα του ΑσθενήΠαθήσεις - Χρόνιες παθήσειςΚοινωνικός αποκλεισμός

Άμεση αλλαγή στάσης του Υπουργείου Υγείας είς ότι αφορά τους συλλόγους ασθενών!

Απάντηση στο θέμα
Εκτύπωση
Χρήστες αυτή τη στιγμή: 7537 επισκέπτες - 3 συνδεδεμένοι  
Θέματα που έχω συνεισφέρει ή ακολουθώ
Προβολή

Διαχειριστής
Διαχειριστής

Εγγραφή: 1/6/2013
Δημοσιεύσεις: 953

Δημοσίευση: 2 Φεβρουαρίου 2015

Επείγει όσο τίποτε άλλο: να αλλάξει στάση το Υπουργείο Υγείας απέναντι στους συλλόγους ασθενών, που προσφέρουν τόσα πολλά και συχνά με μικρές οικονομικές δυνατότητες. Θα το ξαναπούμε από το Βήμα ότι το έργο που προσφέρουν είναι τεράστιο και τις περισσότερες φορές μάλιστα δεν φαίνεται. Οι σύλλογοι ασθενών επιβάλλεται να στηριχθούν με κάθε τρόπο και μέσον και να ικανοποιηθούν οι ανάγκες τους. Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής όντας ένα άτομο που ανήκει στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, είναι ο κατ΄εξοχήν κατάλληλος για τις συζητήσει με τους συλλόγους ασθενών και να βρει λύσεις στα προβλήματά τους. Περιμένουμε να δούμε λοιπόν σύντομα αλλαγές και αποτελεσματικές συναντήσεις με τους συλλόγους ασθενών. Το Βήμα του Ασθενή θα παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις και θα παρεμβαίνει συχνά, υπενθυμίζοντας την άμεση ανάγκη στήριξης των συλλόγων από την Πολιτεία!

  • Απάντηση

Απαντήσεις

tired
Μέλος

Εγγραφή: 21/11/2014
Δημοσιεύσεις: 1052

#1 Δημοσίευση: 2 Φεβρουαρίου 2015

Πολύ καλά κάνετε και θίγετε επανειλλημένως το θέμα αγαπητέ διαχειριστή. Οι σύλλογοι ασθενών μοχθούν για την ανακούφιση των ανθρώπων με σοβαρά προβλήματα υγείας και ο αγώνας τους είναι συγκινητικός. Παρέχουν ψυχολογική στήριξη στους ασθενείς και βοηθούν σημαντικά στην αποκατάστασή τους κατά το δυνατόν. Αν η Πολιτεία μείνει και πάλι στα λέγόμενα περί ανεπάρκειας και προχειρότητας λειτουργίας των συλλόγων ή ακόμη και καταγγελίες για κερδοσκοπία, τότε πολύ απλά δεν θα γίνει τίποτε. Νοσηρά φαινόμενα υπάρχουν παντού, στην Υγεία όμως πρέπει να γίνεται το κάθε τι από μεριάς της Πολιτείας για να εξαλειφθούν. ΑΛλιώς ποιος έιναι ο ρόλος της? Συμβουλευτικός?

  • Απάντηση

fzai
Μέλος

Εγγραφή: 20/5/2014
Δημοσιεύσεις: 739

#2 Δημοσίευση: 3 Φεβρουαρίου 2015

Αρχική δημοσίευση #1:
Πολύ καλά κάνετε και θίγετε επανειλλημένως το θέμα αγαπητέ διαχειριστή. Οι σύλλογοι ασθενών μοχθούν για την ανακούφιση των ανθρώπων με σοβαρά προβλήματα υγείας και ο αγώνας τους είναι συγκινητικός. Παρέχουν ψυχολογική στήριξη στους ασθενείς και βοηθούν σημαντικά στην αποκατάστασή...

Πολύ σωστά tired. Οι δικαιολογίες δεν χωρούν στην συνεχιζόμενη μη χρηματοδότηση και στήριξη των συλλόγων. Αυτοί εξάλλου κάνουν την πιο σημαντική δουλειά. Γιατί δεν τους ενισχύουν?

  • Απάντηση

elenkar
Μέλος

Εγγραφή: 6/6/2014
Δημοσιεύσεις: 273

#3 Δημοσίευση: 4 Φεβρουαρίου 2015

Οι σύλλογοι ασθενών, παρά τα όποια προβλήματά τους, επιτελούν πολύ σημαντικό έργο. Ελπίζω ο κος Κουρουμπλής να μην ακολουθήσει την απαράδεκτη συμπεριφορά του προκατόχου του, Μάκη Βορίδη, που είχε κλείσει ερμητικά την πόρτα του Υπουργείου Υγείας....

  • Απάντηση
Απάντηση στο θέμα
Menu

Σήμερα στο iatronet.gr

Τι πρέπει να αποφύγεις να πεις σε κάποιον με ψυχική ασθένειαΤι πρέπει να αποφύγεις να πεις σε κάποιον με ψυχική ασθένεια

Είναι δύσκολο να γνωρίζεις τι είναι πιο σωστό να πεις σε ένα άτομο που πάσχει από κάποια ψυχική ασθένεια. Τι πρέπει να αποφύγεις και ποιες εναλλακτικές ... Περισσότερα »

Νευρική Ανορεξία και το γονίδιο TBX19Νευρική Ανορεξία και το γονίδιο TBX19

Η εκδήλωση της νευρικής ανορεξίας στους άντρες είναι πιο σπάνια, περίπου 1 περιστατικό άντρα για κάθε 10 γυναίκες. ... Περισσότερα »

Ρίγανη: Ποια είναι η φαρμακευτική της χρήσηΡίγανη: Ποια είναι η φαρμακευτική της χρήση

Τις ζεστές νύχτες του καλοκαιριού δροσιστείτε με τις συνταγές μας για παγωτό ή frozen yogurt.... Περισσότερα »

Δίαιτα keto: Αυτά είναι τα συμπληρώματα που χρειάζεσαιΔίαιτα keto: Αυτά είναι τα συμπληρώματα που χρειάζεσαι

Μία τέτοια διατροφή περιορίζει πάρα πολύ τις βρώσιμες επιλογές και τα συμπληρώματα πλέον είναι απαραίτητα. Ειδικά για κάποιον που γυμνάζεται και χρειάζεται ... Περισσότερα »

Video - Γυναικολογικοί Καρκίνοι και αντιμετώπισή τους

Αντιμετώπιση γυναικολογικών καρκίνων λαπαροσκοπικά ή με ρομποτική υποβοηθούμενη λαπαροσκόπηση Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε ΕΔΩ.... Δείτε το video

Προβολή
Προβολή
© iatronet.gr 1999-2018  |  Website by Theratron | Ermis Silver Award 2006
europa.eu   digitalplan.gov.gr   ktpae.gr   espa.gr
Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Ε.Π. "Ψηφιακή Σύγκλιση" και του ΠΕΠ Αττικής
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης