Ευχές για αισιοδοξία και υπομονή που σώζουν!

Μπήκαμε στην Μεγάλη Εβδομάδα και όλα κυλούν σε διαφορετικούς ρυθμούς λόγω των ημερών. Τα προβλήματα βέβαια δεν μειώνονται, ούτε επιλύονται με κάποιο...

Δευτέρα, 02 Απριλίου 2018, 12:00
Διαχειριστής

Μπήκαμε στην Μεγάλη Εβδομάδα και όλα κυλούν σε διαφορετικούς ρυθμούς λόγω των ημερών. Τα προβλήματα βέβαια δεν μειώνονται, ούτε επιλύονται με κάποιο μαγικό ραβδάκι. Το μυαλό μας τις μέρες αυτές όμως πρέπει να βρίσκεται σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που είνια καθηλωμένοι στο κρεβάτι του πόνου, όλους εκείνους που θέλουν και αυτοί δικαιωματικά να ξεφύγουν από την καθημερινότητα που τους ταλαιπωρεί.

Με οδηγό την αισιοδοξία και την υπομονή, με το ηθικό ανεβασμένο και την ελπίδα αναπτερωμένη παρά τις δυσκολίες, πρέπει όλοι να κάνουν κουράγιο και να κοιτάξουν με αισιοδοξία το μέλλον. Δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο. Η συμβολή μας με την ενεργή συμπαράσταση και αλληλεγγύη είναι σε κάθε περίπτωση καταλυτική.

Σε όλους σας λοιπόν αλλά κυρίως σε όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας, μια μεγάλη αγκαλιά και θερμές ευχές για ένα όμορφο και ξεχωριστό Πάσχα!

Το ”Βήμα του Ασθενή” θα είναι πάντα κοντά σας με κάθε τρόπο και μέσον.

Ευχόμαστε από καρδιάς, αισιοδοξία και υπομονή!

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ