Το Βήμα του ΑσθενήΓενικές ΣυζητήσειςΚουβέντα να γίνεται

Οι πολιτικοί που μας αρρωσταίνουν

Απάντηση στο θέμα
Εκτύπωση
Χρήστες αυτή τη στιγμή: 8859 επισκέπτες - 2 συνδεδεμένοι  
Θέματα που έχω συνεισφέρει ή ακολουθώ
Προβολή

efi4
Μέλος

Εγγραφή: 7/3/2013
Δημοσιεύσεις: 245

Δημοσίευση: 5 Ιανουαρίου 2015
Τροποποίηση: 5 Ιανουαρίου 2015

Αφορά: Χρόνια Κόπωση, Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου, Σκλήρυνση Κατά Πλάκας / Πολλαπλή Σκλήρυνση, Πνευμονική Υπέρταση, Νεφροπάθεια, Κατάθλιψη, Έμφραγμα, Δρεπανοκυτταρική Αναιμία / Θαλασσαιμία, Διαταραχές του ύπνου, Άσθμα, Αναιμία

Βλέποντας τόσα χρόνια το πολίτικό σκηνικό και τις εκλογές που θα γίνουν, για άλλη μια φορά πρόωρα, μόνο θλίψη και απογοήτευση μου προκαλούν.

300 βουλευτές που σαν πρωταρχικό τους στόχο έχουν την επανεκλογή τους και μόνο και όχι τι θα κάνουν μετά. Που δεν ενδιαφέρονται για τους πολίτες αυτής της χώρας και δεν μπορούν ή δεν θέλουν να βρουν αξιοπρεπείς λύσεις στα τόσο σοβαρά προβλήματά μας.

Προκαλούν μόνο ανασφάλειες, κοινωνικές αδικίες, κατάθλιψη και διαλύουν την κοινωνική συνοχή.
Πως μπορείς να ασχοληθείς σοβαρά με τα προβλήματα υγείας σου, ψυχικά ή σωματικά όταν ζεις σε τέτοια κοινωνία?

  • Απάντηση

Απαντήσεις

mina
Μέλος

Εγγραφή: 30/4/2014
Δημοσιεύσεις: 3

#1 Δημοσίευση: 5 Ιανουαρίου 2015
Τροποποίηση: 5 Ιανουαρίου 2015

Μας αρρωσταίνουν οι δικές μας επιλογές. Κοιτάμε ο καθένας την πάρτη του και κανείς δεν ενδιαφέρεται πραγματικά για το σύνολο. Ψηφίζουμε τον πιο δημοφιλή, το γνωστό μας, αυτόν που θα μας βολέψει κάπου και πάει λέγοντας. Ολοι ή σχεδόν όλοι από όσους θα ζητήσουν τη στηριξή μας στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου έχουν παρελθόν, κακό παρελθόν! Ακούμε για μια ακόμη φορά τι ΘΑ κάνουν... και βλεπουμε κόσμο να ακολουθεί και να χειροκροτεί. Δεν ξέρω τι να πω, σίγουρα ανησυχώ για την υγεία μας, για τη ζωή μας και για το μέλλον μας. Είμαστε ο καπνιστής που βήχει και δεν μπορεί να αναπνεύσει αλλά συνεχίζει να αγοράζει τσιγάρα...

  • Απάντηση

tired
Μέλος

Εγγραφή: 21/11/2014
Δημοσιεύσεις: 898

#2 Δημοσίευση: 7 Ιανουαρίου 2015

Ασφαλώς και δεν μπορείς αγαπητή efi4.

H χώρα φημίζεται για την υποσχεσιολογία των κομμάτων και την κλασική αθέτησή της μετά την κάλπη. Μιλάμε απλά για την χώρα του ”θα” χωρίς πράξεις και έργα. Το αποτέλεσμα το βιώνουμε ήδη....

  • Απάντηση

stellaa
Μέλος

Εγγραφή: 6/6/2014
Δημοσιεύσεις: 82

#3 Δημοσίευση: 21 Ιανουαρίου 2015

Μας αρρωσταίνουν οι πολιτικές, τα αποτελέσματά τους και οι επιλογές μας. Οι επιλογές μας είναι λίγο ως πολύ κατευθυνόμενες. Ακόμα κι όταν επιλέξουμε κάτι άλλο γιατί περιμένουμε μια διαφορετική πολιτική, την επόμενη μέρα μετανιώνουμε γιατί διαπιστώνουμε ότι κι αυτό μια από τα ίδια είναι στην πράξη.
Κι αυτή ακόμα η αίσθηση του αδιεξόδου, μας αρρωσταίνει. Μπορεί να νομίζουμε ότι δεν μας αφορά κι ότι η ζωή μας δεν χρειάζεται να εξαρτάται από τις πολιτικές. Κι όμως, το κράτος βρίσκεται διαρκώς μέσα στα πόδια μας, στις συναλλαγές μας, στην καθημερινότητά μας, στις ματαιώσεις που μας προκαλεί.
Το θέμα είναι να μην πάψουμε να έχουμε φωνή και διάθεση διεκδίκησης, επειδή δήθεν κάποιος παίρνει πάνω του το θέμα. Κανέναν δεν εξουσιοδοτούμε να δρα στη θέση μας. Κανένας δεν είναι εκεί όταν πέφτουμε, όταν πονάμε, όταν λυγίζουμε. Κανένας παρά μόνο η δική μας θέληση και το πείσμα.

  • Απάντηση

χαρά
Μέλος

Εγγραφή: 10/1/2014
Δημοσιεύσεις: 284

#4 Δημοσίευση: 21 Ιανουαρίου 2015

Είναι κρίμα, να μην θέλουν οι πολίτικοί να ανεβάσουν το επίπεδο του λαού που κυβερνάνε. Να θέλουν να ασχολούμαστε με ανούσιους καβγάδες, να μην μπορούν να αποφασίσουν 300 να βγάλουν ένα θεσμικό πρόσωπο, να χρεώνουν την χώρα με ένα περιττό οικονομικό βάρος, ενώ ο λαός κάνει αιματηρές προσπάθειες να ανταπεξέλθει στις καθημερινές του ανάγκες. Στέγασης, σίτισης και φαρμάκων.

Να ζει κάτω από μόνιμο φόβο για το πώς θα ξημερώσει η επόμενη μέρα. Να μην συσπειρώνετε κάτω από τις πραγματικές ανάγκες. Μας αποπροσανατολίζουν. Ναι μας αρρωσταίνουν και εμείς τους αφήνουμε να το κάνουν.

  • Απάντηση

cherokee papadopoulos
Μέλος

Εγγραφή: 3/12/2012
Δημοσιεύσεις: 1

#5 Δημοσίευση: 21 Ιανουαρίου 2015

Μιά εικόνα, χίλιες λέξεις (που λεν και στο χωριό μου)!!!

  • Απάντηση
Απάντηση στο θέμα
Menu

Σήμερα στο iatronet.gr

"Ακτινογραφία" στις τιμές των φαρμάκων στην Ελλάδα"Ακτινογραφία" στις τιμές των φαρμάκων στην Ελλάδα

Φθηνή στα πρωτότυπα σκευάσματα είναι η χώρα μας. Βρίσκεται κοντά στον μέσο όρο στις τιμές των “off – patent” και στα ψηλά στα γενόσημα, σύμφωνα με τα ... Περισσότερα »

Οι αυτοεξετάσεις που σώζουν ζωέςΟι αυτοεξετάσεις που σώζουν ζωές

Μερικές φορές πρέπει να εξετάσουμε τον εαυτό μας, για να προλάβουμε τα χειρότερα!... Περισσότερα »

Περισσότερη ενέργεια τώρα: Μικρές αλλαγές που μας ανεβάζουνΠερισσότερη ενέργεια τώρα: Μικρές αλλαγές που μας ανεβάζουν

Αν θέλετε να έχετε ακόμα περισσότερη ενέργεια στην καθημερινότητά σας, τότε οι παρακάτω αλλαγές θα σας φανούν ιδιαίτερα ωφέλιμες…... Περισσότερα »

Ποιους καλύπτουν και πώς αυτοαξιολογούνται οι ΤΟΜΥΠοιους καλύπτουν και πώς αυτοαξιολογούνται οι ΤΟΜΥ

Πιλοτικά θα λειτουργήσουν τους πρώτους 11 μήνες οι Τοπικές Ομάδες Υγείας, οι οποίες θα περάσουν σε επόμενο στάδιο χρηματοδότησης, έπειτα από αυτο - αξιολόγηση.... Περισσότερα »

Video - Ημερίδα με θέμα ‘Νεότερες εξελίξεις στα Νοσήματα του Ήπατος VII’

Στην Ημερίδα με θέμα «Νεότερες εξελίξεις στα Νοσήματα του Ήπατος VII» που διοργανώθηκε για έβδομη συνεχόμενη χρονιά από το Ηπατολογικό Τμήμα του ΥΓΕΙΑ, συμμετείχαν έμπειροι ομιλητές, με σημαντικό διαγνωστικό ... Δείτε το video

Προβολή
Προβολή
© iatronet.gr 1999-2017  |  Website by Theratron | Ermis Silver Award 2006
europa.eu   digitalplan.gov.gr   ktpae.gr   espa.gr
Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Ε.Π. "Ψηφιακή Σύγκλιση" και του ΠΕΠ Αττικής
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης