Το Βήμα του ΑσθενήΚαθημερινότητα & περίθαλψηΛειτουργία του ΕΟΠΥΥ

Το προσωπικό των δημόσιων νοσοκομείων - διοικητικοί υπάλληλοι, γιατροί, νοσηλευτικό προσωπικό - μοχθεί και τους αξίζουν συγχαρητήρια!

Απάντηση στο θέμα
Εκτύπωση
Χρήστες αυτή τη στιγμή: 7772 επισκέπτες - 2 συνδεδεμένοι  
Θέματα που έχω συνεισφέρει ή ακολουθώ
Προβολή

tired
Μέλος

Εγγραφή: 21/11/2014
Δημοσιεύσεις: 857

Δημοσίευση: 12 Οκτωβρίου 2015

Δεν είναι και λίγα τα δημόσια νοσοκομεία που λειτουργούν από διοικητικής άποψης σε αιφνιδίως καλό βαθμό παρά τις όποιες ελλέιψεις και κενά σε προσωπικό και υπαλλήλους. Χρειάστηκα επειγόντως κάτι χαρτιά από τον Ευαγγελισμό και το Γεννηματά με διαφορά λίγων ημερών. Και από τα δύο νοσοκομεία όχι απλά εξυπηρετήθηκα αλλά με πήραν και τηλέφωνα για να μου πουν πως τα χαρτιά που ζήτησα ήταν έτοιμα και στην απορία μου για την ταχύτητα μέσα σε τόσο φόρτο εργασίας, η απάντηση ήταν πως ”είναι υποχρεωσή τους να το κάνουν”. Δε έχω τίποτε άλλο να πω παρά να συγχαρώ το προσωπικό των δύο αυτών νοσοκομείων που επιφορτίστηκαν με την υπόθεσή μου. Και να συμπληρώσω ότι θέληση υπάρχει όπως και διάθεση εξυπηρέτησης των ασθενών. Το μόνο που λείπει είναι η οργάνωση και επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν από το υπουργείο Υγείας. Ας πάψουν λοιπόν να τα ρίχνουν στο προσωπικό που τάχα δεν κάνει καλά την δουλειά του. Είναι μύθος!

  • Απάντηση

Απαντήσεις

elenkar
Μέλος

Εγγραφή: 6/6/2014
Δημοσιεύσεις: 244

#1 Δημοσίευση: 12 Οκτωβρίου 2015

Καταρχάς καλή εβδομάδα σε όλους, με υγεία και δύναμη!

Με προλάβατε για το συγκεκριμένο θέμα αγαπητέ/’η tired. Οι προσπάθειες του προσωπικού των δημόσιων νοσοκομέιων είναι όντως αξιοζήλευτες και χρήζουν όχι απλά συγχαρητηρίων αλλά έμπρακτης επιβράβευσης. Σκεφθείτε μονο με πόσους έχουν να κάνουν καθημερινά και πόσα έκτακτα περιστατικά αντιμετωπίζουν.

Το πιο τραγικό όμως είναι ότι από πουθενά δεν ακούν έναν καλό λόγο. Καιρός είναι λοιπόν γιατί το μόνο που κάνουν μέχρι τώρα ι οι πολιτικοί ιθύνοντες είνια να μιλούν για την ”διαφθορά”. Τις ηρωικές προσπάθειες του προσωπικού των νοσοκομείων δεν τις βλέπουν καν! Ούτε φυσικά και τα κατά τα άλλα ”καταγγελτικά ΜΜΕ”......

  • Απάντηση

efi4
Μέλος

Εγγραφή: 7/3/2013
Δημοσιεύσεις: 241

#2 Δημοσίευση: 12 Οκτωβρίου 2015

Καλησπέρα σας! Ναι και εγώ έχω βρεθεί σε δημόσιο νοσοκομείο με πολύ μεγάλες ελλείψεις σε προσωπικό και υλικά, αλλά αυτοί, οι λίγοι άνθρωποι (γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό) που κρατάνε τα επίπεδα του Εθνικού συστήματος υγείας, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για τον ανιδιοτελή αγώνα τους.
Χωρίς εντυπωσιασμούς, χωρίς γρίνια, δουλεύουν σιωπηλά, ακούραστα, με ευγένεια και κατανόηση.

Σαν απλοί πολίτες μόνο ευχαριστήρια μπορούμε να δώσουμε και να είμαστε ευγενικοί όταν τους συναναστρεφόμαστε.

  • Απάντηση

tired
Μέλος

Εγγραφή: 21/11/2014
Δημοσιεύσεις: 857

#3 Δημοσίευση: 13 Οκτωβρίου 2015

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους γιατρούς και τους νοσηλευτές των δημόσιων νοσοκομείων. Σε τριτοκοσμικές συνθήκες πετυχαίνουν το ακατόρθωτο!

  • Απάντηση
Απάντηση στο θέμα
Menu

Σήμερα στο iatronet.gr

Κόντρα Ξανθού – Πολάκη για τον ΕΟΠΥΥ;Κόντρα Ξανθού – Πολάκη για τον ΕΟΠΥΥ;

Κρίσιμη παραμένει η απάντηση στο ερώτημα εάν ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας γνώρισε την παρέμβαση του πολιτικού του προϊσταμένου στο θέμα ελέγχου του Οργανισμού.... Περισσότερα »

Ιγμορίτιδα στα παιδιά: Διάγνωση και αντιμετώπισηΙγμορίτιδα στα παιδιά: Διάγνωση και αντιμετώπιση

Υπάρχουν προδιαθεσικοί παράγοντες; Ποια μέτρα πρόληψης πρέπει να πάρετε για να προστατεύσετε το παιδί σας; ... Περισσότερα »

Ποιες τροφές είναι πλούσιες σε αντιοξειδωτικάΠοιες τροφές είναι πλούσιες σε αντιοξειδωτικά

Ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπίσουμε τις ελεύθερες ρίζες είναι να καταναλώνουμε φρέσκες τροφές που είναι πλούσιες σε αντιοξειδωτικά. Δείτε ποιες.... Περισσότερα »

Διαβήτης: Νέο χάπι βοηθά στην απώλεια βάρουςΔιαβήτης: Νέο χάπι βοηθά στην απώλεια βάρους

Tο χάπι θα μπορούσε να προσφέρει ανακούφιση σε όσους δυσκολεύονται να κάνουν ένεση ινσουλίνης.... Περισσότερα »

Video - Μεγάλη εκστρατεία ενημέρωσης του κοινού για τα εμβόλια

Mία μεγάλη ενημερωτική εκστρατεία ξεκίνησε στη χώρα μας με βασικό μήνυμα ‘Εμβολιάζομαι – Θωρακίζομαι’, με σκοπό την αφύπνιση του κοινού για την αξία του εμβολιασμού. Η ενημερωτική καμπάνια τελεί υπό ... Δείτε το video

Προβολή
Προβολή
© iatronet.gr 1999-2017  |  Website by Theratron | Ermis Silver Award 2006
europa.eu   digitalplan.gov.gr   ktpae.gr   espa.gr
Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Ε.Π. "Ψηφιακή Σύγκλιση" και του ΠΕΠ Αττικής
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης