Το Βήμα του ΑσθενήΚαθημερινότητα & περίθαλψηΛειτουργία του ΕΟΠΥΥ

Το προσωπικό των δημόσιων νοσοκομείων - διοικητικοί υπάλληλοι, γιατροί, νοσηλευτικό προσωπικό - μοχθεί και τους αξίζουν συγχαρητήρια!

Απάντηση στο θέμα
Εκτύπωση
Χρήστες αυτή τη στιγμή: 4332 επισκέπτες - 0 συνδεδεμένοι  
Θέματα που έχω συνεισφέρει ή ακολουθώ
Προβολή

tired
Μέλος

Εγγραφή: 21/11/2014
Δημοσιεύσεις: 951

Δημοσίευση: 12 Οκτωβρίου 2015

Δεν είναι και λίγα τα δημόσια νοσοκομεία που λειτουργούν από διοικητικής άποψης σε αιφνιδίως καλό βαθμό παρά τις όποιες ελλέιψεις και κενά σε προσωπικό και υπαλλήλους. Χρειάστηκα επειγόντως κάτι χαρτιά από τον Ευαγγελισμό και το Γεννηματά με διαφορά λίγων ημερών. Και από τα δύο νοσοκομεία όχι απλά εξυπηρετήθηκα αλλά με πήραν και τηλέφωνα για να μου πουν πως τα χαρτιά που ζήτησα ήταν έτοιμα και στην απορία μου για την ταχύτητα μέσα σε τόσο φόρτο εργασίας, η απάντηση ήταν πως ”είναι υποχρεωσή τους να το κάνουν”. Δε έχω τίποτε άλλο να πω παρά να συγχαρώ το προσωπικό των δύο αυτών νοσοκομείων που επιφορτίστηκαν με την υπόθεσή μου. Και να συμπληρώσω ότι θέληση υπάρχει όπως και διάθεση εξυπηρέτησης των ασθενών. Το μόνο που λείπει είναι η οργάνωση και επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν από το υπουργείο Υγείας. Ας πάψουν λοιπόν να τα ρίχνουν στο προσωπικό που τάχα δεν κάνει καλά την δουλειά του. Είναι μύθος!

  • Απάντηση

Απαντήσεις

elenkar
Μέλος

Εγγραφή: 6/6/2014
Δημοσιεύσεις: 254

#1 Δημοσίευση: 12 Οκτωβρίου 2015

Καταρχάς καλή εβδομάδα σε όλους, με υγεία και δύναμη!

Με προλάβατε για το συγκεκριμένο θέμα αγαπητέ/’η tired. Οι προσπάθειες του προσωπικού των δημόσιων νοσοκομέιων είναι όντως αξιοζήλευτες και χρήζουν όχι απλά συγχαρητηρίων αλλά έμπρακτης επιβράβευσης. Σκεφθείτε μονο με πόσους έχουν να κάνουν καθημερινά και πόσα έκτακτα περιστατικά αντιμετωπίζουν.

Το πιο τραγικό όμως είναι ότι από πουθενά δεν ακούν έναν καλό λόγο. Καιρός είναι λοιπόν γιατί το μόνο που κάνουν μέχρι τώρα ι οι πολιτικοί ιθύνοντες είνια να μιλούν για την ”διαφθορά”. Τις ηρωικές προσπάθειες του προσωπικού των νοσοκομείων δεν τις βλέπουν καν! Ούτε φυσικά και τα κατά τα άλλα ”καταγγελτικά ΜΜΕ”......

  • Απάντηση

efi4
Μέλος

Εγγραφή: 7/3/2013
Δημοσιεύσεις: 249

#2 Δημοσίευση: 12 Οκτωβρίου 2015

Καλησπέρα σας! Ναι και εγώ έχω βρεθεί σε δημόσιο νοσοκομείο με πολύ μεγάλες ελλείψεις σε προσωπικό και υλικά, αλλά αυτοί, οι λίγοι άνθρωποι (γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό) που κρατάνε τα επίπεδα του Εθνικού συστήματος υγείας, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για τον ανιδιοτελή αγώνα τους.
Χωρίς εντυπωσιασμούς, χωρίς γρίνια, δουλεύουν σιωπηλά, ακούραστα, με ευγένεια και κατανόηση.

Σαν απλοί πολίτες μόνο ευχαριστήρια μπορούμε να δώσουμε και να είμαστε ευγενικοί όταν τους συναναστρεφόμαστε.

  • Απάντηση

tired
Μέλος

Εγγραφή: 21/11/2014
Δημοσιεύσεις: 951

#3 Δημοσίευση: 13 Οκτωβρίου 2015

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους γιατρούς και τους νοσηλευτές των δημόσιων νοσοκομείων. Σε τριτοκοσμικές συνθήκες πετυχαίνουν το ακατόρθωτο!

  • Απάντηση
Απάντηση στο θέμα
Menu

Σήμερα στο iatronet.gr

Οι συνήθειες που βλάπτουν τη μέση μαςΟι συνήθειες που βλάπτουν τη μέση μας

Μήπως προκαλούμε καθημερινά μεγάλο κακό στη μέση μας, απλά και μόνο επειδή έχουμε μερικές… κακές συνήθειες;... Περισσότερα »

Διπολική διαταραχή: Τι διατροφή πρέπει να ακολουθώ;Διπολική διαταραχή: Τι διατροφή πρέπει να ακολουθώ;

Αν πάσχετε από διπολική διαταραχή, υπάρχουν περιορισμοί στην διατροφή; Τι πρέπει να γνωρίζετε;... Περισσότερα »

Πολύποδες του παχέος εντέρου: Αναγκαία η έγκαιρη διάγνωσηΠολύποδες του παχέος εντέρου: Αναγκαία η έγκαιρη διάγνωση

Δεδομένου ότι δεν έχουν συμπτώματα, πώς εντοπίζονται και γιατί πρέπει να θεραπεύονται χωρίς καθυστέρηση;... Περισσότερα »

Μικρά γεύματα για καλύτερο μεταβολισμόΜικρά γεύματα για καλύτερο μεταβολισμό

Tα μικρά και συχνά γεύματα είναι πολύ σημαντικά για τη ρύθμιση του μεταβολιμού μας και για το λόγο αυτό είναι πολύ βασικά.... Περισσότερα »

Video - Παιδιά με καρκίνο και η επιβίωσή τους

Για την σπανιότητα του καρκίνου στα παιδιά, τα σημαντικά ποσοστά επιβίωσης σε σχέση με τους ενήλικες, και την εντυπωσιακή βελτίωση στον καρκίνο των παιδιών και των εφήβων αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην ... Δείτε το video

Προβολή
Προβολή
© iatronet.gr 1999-2017  |  Website by Theratron | Ermis Silver Award 2006
europa.eu   digitalplan.gov.gr   ktpae.gr   espa.gr
Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Ε.Π. "Ψηφιακή Σύγκλιση" και του ΠΕΠ Αττικής
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης