Ασθενείς στα νοσοκομεία και κρούσματα κοροναιού

Φαντάζεστε άραγε πως αισθάνονται οι ασθενείς στα νοσοκομεία με το ξέσπασμα του κοροναιού? Μπαίνει κανείς στην διαδικασία να σκεφθεί τι νοιώθει ο...

Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020, 14:54
Τροποποίηση: Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020, 15:06

Διαχειριστής

Φαντάζεστε άραγε πως αισθάνονται οι ασθενείς στα νοσοκομεία με το ξέσπασμα του κοροναιού? Μπαίνει κανείς στην διαδικασία να σκεφθεί τι νοιώθει ο καθένας που βρίσκεται στα νοσοκομεία και τις κλινικές μετά από την φρενίτιδα που έχει καταλάβει μεγάλο μέρος του πληθυσμού λόγω της ανακοίνωσης των κρουσμάτων στην Ελλάδα?

Αυτές τις ώρες όπου η παραπληροφόρηση οργιάζει, τις στιγμές που η κάθε έκτακτη είδηση για τον κοροναιό δημιουργεί πανικό στον πληθυσμό, αυτό που δεν γίνεται είναι να επικρατεί σύνεση και ψυχραιμία. Αυτό όμως που γίνεται, είναι να εξαντλούνται οι προστατευτικές μάσκες και τα αντιβακτηριδιακά, ή να αδειάζουν τα ράφια των σούπερ μάρκετ από μερικά τρόφιμα. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει στην συνέχεια. Τα νέα δεν είναι ευχάριστα μέχρι στιγμής.

Αν μη τι άλλο όμως ο Γολγοθάς για τους νοσούντες και ασθενείς στα νοσοκομεία είναι μια πραγματικότητα. Και αυτό παρά τις εκκλήσεις να μην καταφεύγει κανείς στα νοσοκομεία αν αντιληφθεί ότι έχει κάποιο από τα συμπτώματα του κοροναιού.

Κάτι πρέπει λοιπόν να γίνει εις ότι αφορά την ενημέρωση των ασθενών στα νοσοκομεία για τον φόβο που διατρέχουν. Γιατί ο φόβος αυτός είναι διάχυτος.

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ