Σε συγκεκριμένους γιατρούς και όχι στο σύστημα υγείας, επιρρίπτει την ευθύνη για τη νοσηλεία και τον θάνατο του 79χρονου πατέρα του.

Μιλώντας στο Mega, ανέφερε πως "δεν ήταν το προβλήμα του συστήματος Υγείας. Το πρόβλημα ήταν ότι συγκεκριμένοι τρεις άνθρωποι έλεγαν ότι ο πατέρας μου είναι καλά και δε χρειάζεται να μπει ούτε σε ΜΕΘ ούτε σε ΜΑΘ. Αν είχαν ακούσει τον αδερφό μου, αυτή τη στιγμή ο πατέρας μου θα ήταν εδώ δίπλα στο αυτοκίνητο και θα πηγαίναμε μια καθιερωμένη βόλτα".

Ο βουλευτής της ΝΔ τόνισε πως πρόκειται να κινηθεί νομικά, σημειώνοντας τα εξής:

"Έχω όλα τα μηνύματα στα χέρια μου, τα ηχητικά. Όλα αυτά θα κατατεθούν στον κύριο Κούγια που θα αναλάβει την υπόθεση για να οδηγηθούν εκεί που πρέπει οι άνθρωποι που στέρησαν τη ζωή του πατέρα μου. Θα κινηθώ σκληρά νομικά, επιθετικά νομικά… Το 'Αττικόν' τώρα είπε ότι είχε προβλήματα πολλά (ο ασθενής). Τότε γιατί μας έλεγαν ότι είναι υπέροχες οι εξετάσεις του;", διερωτήθηκε.

Σε παρόμοιο ύφος ήταν και ανάρτηση που έκανε νωρίτερα.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης σημείωσε πως "ως προς τη ουσία της υπόθεσης, πράγματι διατάχθηκε ΕΔΕ μετά τον θάνατο του Δ. Καλλιάνου, ώστε να καταγραφούν ενόρκως όλα τα γεγονότα και να ελεγχθεί δικαστικά εάν η διαδικασία που προβλέπεται έχει τηρηθεί. Η εικόνα που έχω είναι ότι έχουν τηρηθεί όλα τα πρωτόκολλα".

Για τις αναφορές του Γιάννη Καλλιάνου, τόνισε πως μίλησε απαξιωτικά συνολικά για τους γιατρούς στην Ελλάδα. "Αυτό θα μου επιτρέψετε να πω δεν είναι αλήθεια, η Ελλάδα έχει καλούς γιατρούς. Το ΕΣΥ έχει καλούς γιατρούς και το νοσοκομείο Αττικόν είναι καλό νοσοκομείο", σχολίασε.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Πασχαλινό τραπέζι χωρίς ενοχές! 10 tips για να το απολαύσετε
Πώς να φροντίσουμε την  ψυχική μας υγεία το Πάσχα
Πάσχα: Συνήθη λάθη που προκαλούν προβλήματα υγείας