To Iatronet.gr επιθυμεί να εκφράσει τη λύπη του για την εκ προφανέστατου λάθους και παραδρομής ανάρτηση στις 26.5.2010 στο Ιατρικό Forum της ιστοσελίδας μας, συκοφαντικού σχολίου κατά του ιατρού Κωνσταντίνου Στεφανίδη, το οποίον είναι εξολοκλήρου αναληθές, παραπλανητικό και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Το συκοφαντικό και υβριστικό σχόλιο, το οποίο διαγράφηκε αμέσως μόλις επισημάνθηκε η ανάρτησή του, δηλαδή στις 31/05/2010, συνέταξε και απέστειλε στις 11.5.2010, εκμεταλλευόμενη τη δυνατότητα υποβολής ερωτημάτων για θέματα υγείας, άγνωστη συντάκτρια τα στοιχεία της ταυτότητας της οποίας, παρά την διενεργηθείσα προκαταρτική εξέταση από το Σώμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά.

Ειδικότερα, ο νόμιμος εκπρόσωπος, ο Διευθυντής Σύνταξης και η Επιμελήτρια ύλης της ιστοσελίδας εκφράζουν και εγγράφως τη λύπη τους για την εκ του ατυχούς αυτού γεγονότος προσβολή της τιμής του ως άνω ιατρού, του οποίου το ήθος και την προσωπικότητα ουδέποτε είχαν βεβαίως οιαδήποτε πρόθεση να θίξουν με οιοδήποτε τρόπο, ενώ παραλλήλως δηλώνουν ότι τιμούν και υπολήπτονται τον ιατρό, κ. Κωνσταντίνο Στεφανίδη, ως άνθρωπο και ως επιστήμονα.

Μας λυπεί δε ακόμη περισσότερο ότι για την ανάρτηση του εν λόγω συκοφαντικού σχολίου, επιλέχθηκε το Ιατρικό Forum, σκοπός ύπαρξης του οποίου είναι η ενημέρωση του κοινού επί θεμάτων υγείας, σε συνεργασία με δεκάδες ιατρούς και επαγγελματίες του χώρου, που προσφέρουν τη γνώση και την εμπειρία τους αφιλοκερδώς.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
‘’Η παιδιατρική στη σημερινή πραγματικότητα’’ - Διημερίδα στο Παπαγεωργίου
Εφαρμογή Ψηφιακών Εργαλείων για την Ποιότητα της Φροντίδας στον Ογκολογικό Τομέα
Ο αέρας που αναπνέουμε και η καρδιαγγειακή μας υγεία