Ο Όμιλος Φίλων Ελληνικού Ινστιτούτου Παστέρ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Τεχνολογίες του 21ου αιώνα: Μια πιθανή λύση για τα σύγχρονα προβλήματα στον τομέα της υγείας»την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 19.00, στο Αμφιθέατρο του Ελληνικού Ινστιτούτου Παστέρ, Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 127, Αμπελόκηποι, Αθήνα.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ανάδειξη των νέων τεχνολογιών στον 21ο αιώνα και πως μπορούν να παρέχουν τρόπους για να αντιμετωπιστούν οι νέες προκλήσεις σε πολλούς τομείς συμπεριλαμβανομένης της υγείας και της υγειονομικής περίθαλψης.

Ομιλητές  της εκδήλωσης θα είναι οι : Δρ Δημήτρης Σταματιάδης, PhD MBA, Διευθύνων Σύμβουλος της MAIA Consulting, Geneva, Switzerland και ο Δρ Βαγγέλης Καρκαλέτσης, PhD, Διευθυντής Έρευνας στο Ινστιτούτο Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ. Θα προλογίσει ο Άρης Σισσούρας, Ομότιμος Καθηγητής Επιχειρησιακής Έρευνας του Πανεπιστημίου Πατρών, από τους θεμελιωτές του Εθνικού μας Συστήματος Υγείας.

Ο Όμιλος Φίλων Ελληνικού Ινστιτούτου Παστέρ είναι σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που δραστηριοποιείται για περισσότερο από είκοσι χρόνια και έχει σαν στόχο την ενθάρρυνση και αξιοποίηση της ιδιωτικής πρωτοβουλίας για την προώθηση των σκοπών του Ελληνικού Ινστιτούτου Παστέρ.

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ είναι κοινωφελές ίδρυμα που μεριμνά για την Δημόσια Υγεία παράλληλα με τις ερευνητικές του δραστηριότητες. Στα 100 περίπου χρόνια της λειτουργίας του έχει πολλά προσφέρει τόσο στον τομέα της Έρευνας και της Εκπαίδευσης Επιστημόνων όσο και στην Ελληνική Κοινωνία για την προστασία της υγείας των Πολιτών

Για περισσότερες πληροφορίες :
Όμιλος Φίλων Ελληνικού Ινστιτούτου Παστέρ
Βασ. Σοφίας 127, 11521, Αθήνα, τηλ.  +30 210-6478897 +30 6980972853

Ηλεκτρονικές πληροφορίες και επικοινωνία:  http://www.pasteur.gr/

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ποια είναι τα οφέλη του πράσινου τσαγιού
Να τρέχω με τις φτέρνες ή με τις μύτες των δαχτύλων του ποδιού;
Σύσταση για διακοπή των ινσουλινοεκκριτικών φαρμάκων πριν από την επέμβαση