«Θα μου πάρει καιρό να το συνειδητοποιήσω. Αυτά τα μετάλλια σημαίνουν τα πάντα για μένα» δήλωσε περιχαρής η δις Ολυμπιονίκης Αννα Κορακάκη κατά την άφιξή της στο «Ελ. Βενιζέλος» όπου κεκ μέρους της κυβέρνησης, την υποδέχθηκε ο υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Κουρουμπλής, ενώ στρατιωτικό άγημα απέδωσε τιμές.

«Είμαι χαρούμενη που είμαι η πρώτη Ελληνίδα που κατακτά δύο μετάλλια στην ίδια διοργάνωση και μακάρι να ακολουθήσουν και άλλες. Θέλω να δώσω κίνητρο στα νέα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και όσους ήδη ασχολούνται να είναι κίνητρο για να πάνε ακόμα πιο ψηλά. Ήταν, επίσης, όνειρό μου να γίνει γνωστό το άθλημα της σκοποβολής» είπε η Ολυμπιονίκης μας στο αεροβόλο πιστόλι και συμπλήρωσε: «Πάντα θαύμαζα τους ολυμπιονίκες και γενικά τους πρωταθλητές για την προσπάθειά τους. Δούλεψα πάρα πολύ σκληρά. Εκπληρώθηκε το όνειρό μου εις διπλούν».

«Η Αννα είναι το παιδί όλων των Ελλήνων και η Πολιτεία οφείλει τα λόγια να τα κάνει πράξεις», δήλωσε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής και συνέχισε: «Είναι μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της ζωής μου αλλά και όλων των Ελλήνων. Έρχεται σε μια δύσκολη περίοδο για την πατρίδα. Κάτω από δύσκολες συνθήκες κατάφερε να κάνει το όνειρο πράξη. Αποτελεί παράδειγμα να αναμετρηθούμε και εμείς και οι νέοι με τις δυσκολίες»

Πηγές:
euro2day.gr

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ο ΠΟΥ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την κατανάλωση αλκοόλ και καπνού από τους νέους
ΕΚΑΒ: Ολοκληρώθηκε η πλήρους ανάπτυξης άσκηση πεδίου στην Κρήτη
Πώς θα διατηρήσω τα κιλά μου μετά τη δίαιτα