Οι ημερίδες εντός του 2017 θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με το Ερευνητικό Ινστιτούτο "ΠΑΣΤΕΡ" σαν συνέχεια των προηγούμενων εκπαιδευτικών ημερίδων "Βήματα Ασθενών".

To iatronet.gr έχει προγραμματίσει συνολικά εντός του 2017 τη διεξαγωγή τριών νέων ημερίδων που θα αφορούν τη χρηματοδότηση, την οργάνωση και την εξωστρέφεια των Συλλόγων Ασθενών.

Οι ημερίδες αυτές θα ακολουθήσουν τις πολύ επιτυχημένες ημερίδες του 2016, όπου συμμετείχαν πολλά μέλη των Συλλόγων ασθενών, διακεκριμένοι ομιλητές αλλά και φορείς από τον χώρο της Υγείας. Ο χαρακτήρας των ημερίδων θα είναι εκπαιδευτικός, ενημερωτικός αλλά πάνω από όλα διαδραστικός.

Στόχος θα είναι και πάλι να βοηθηθούν οι Σύλλογοι Ασθενών να αξιοποιήσουν την δύναμή τους και να προχωρήσουν στην αποτελεσματική υλοποίηση των προγραμμάτων τους.

1η ημερίδα

Προσκεκλημένοι στην 1η ημερίδα, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Μαΐου, στις εγκαταστάσεις του Ινστιτούτου "ΠΑΣΤΕΡ", θα είναι όλοι οι Σύλλογοι Ασθενών που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τις ευκαιρίες και δυνατότητες χρηματοδότησής τους.

Διακεκριμένοι ομιλητές θα παρουσιάσουν τις ευκαιρίες χρηματοδότησης των Συλλόγων από διάφορα ευρωπαϊκά και μη προγράμματα.

Η θεματική ενότητα της πρώτης ημερίδας θα περιλαμβάνει επίσης την σχέση Συλλόγων με το κοινό, τις δράσεις οικονομικής υποστήριξης, αλλά και την πολύτιμη συνεργασία με Συλλόγους στο εξωτερικό αναφορικά με την  εξεύρεση οικονομικών πόρων.

Στο forum μας, Ημερίδες Βήματα Ασθενών μπορείτε να δείτε όλες τις εισηγήσεις, τις παρουσιάσεις, τα videos και σχόλια που έχουν δημιουργηθεί ώστε να αποτελούν ένα χρήσιμο εργαλείο για τους Συλλόγους και τα μέλη αυτών.

Ακολουθήστε το hashtag #VimataAsthenon στο twitter!

Ειδήσεις υγείας σήμερα
"Και τώρα...αγωνιζόμαστε" - Από το σοκ της διάγνωσης, στη μάχη με τον καρκίνο
Μ. Θεμιστοκλέους: Με ποιο νέο όργανο αλλάζουν διοίκηση του ΕΣΥ και υπουργείο Υγείας
Οι επιτροπές και ο Μεγάλος Αδερφός από το υπουργείο Οικονομικών στην ΕΚΑΠΥ