Ερωτήματα προκαλεί η αδυναμία των γιατρών του νοσοκομείου Παίδων “Αγία Σοφία” να διαπιστώσουν το αίτιο τραυματισμού του 11χρονου παιδιού από το Μενίδι, το οποίο τραυματίστηκε θανάσιμα σε σχολική γιορτή.

Η ιατροδικαστική έρευνα αποκάλυψε πως το παιδί είχε δεχθεί αδέσποτη βολίδα πυροβόλου όπλου στο κεφάλι, το οποίο προκάλεσε τον θάνατό του.

Από τους θεράποντες γιατρούς του νοσοκομείου είχαν ανακοινωθεί τα εξής:

“Ο ανήλικος Σ.Μ., ηλικίας 11 ετών διεκομίσθη στο νοσοκομείο μας την 8η Ιουνίου 2017 και ώρα 10:30μ.μ. με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διασωληνομένο σε πολύ βαριά κατάσταση.

Έφερε θλαστικό τραύμα ινιακής χώρας από πτώση εξ ιδίου ύψους.

Έγιναν άμεσα προσπάθειες ανάνηψης, οι οποίες δεν απέδωσαν. Εστάλη για νεκροψία – νεκροτομή το πρωί της 9ης Ιουνίου 2017”.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Νίκο Καλογριά, το παιδί είχε βολίδα στο πάνω μέρος του κεφαλιού του, από αδέσποτη σφαίρα.

Πυροβολισμός

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, κάποιος από τη γύρω περιοχή πυροβόλησε στον αέρα και η σφαίρα καθώς κατέβαινε καρφώθηκε στο κεφάλι του άτυχου 10χρονου...

Το τραγικό περιστατικό συνέβη την Πέμπτη. Η πρώτη εκτίμηση ήταν πως το παιδί λιποθύμησε και πέφτοντας κάτω, χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι.

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και το παιδί μεταφέρθηκε διασωληνωμένο στο Παίδων “Αγία Σοφία” στις 11:30 το βράδυ.

Δημ.Κ.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Η Eli Lilly σημειώνει πρόοδο στην ανάπτυξη ινσουλίνης μακράς δράσης
Πάνω από 4 χρόνια θα αυξηθεί το προσδόκιμο ζωής παγκοσμίως έως το 2050
Τι πρέπει να προσέχω για να μην έχω αυξημένη αρτηριακή πίεση