Καλή επιτυχία στον Παραολυμπιονίκη Μάκη Καλαρά για τη συμμετοχή του στη Χειμερινή Παραολυμπιάδα 2014 στο Σότσι της Ρωσίας, εύχεται η φαρμακευτική εταιρία DEMO. 

Η εταιρεία στηρίζει με υπερηφάνεια ως κύριος χορηγός τον Έλληνα αθλητή, ο οποίος αποτελεί το μοναδικό εκπρόσωπο της χώρας μας στους φετινούς Χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες.

Συγκεκριμένα, η DEMO στο πλαίσιο του προγράμματός της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης υποστήριξε την προετοιμασία και τη συμμετοχή του Έλληνα αθλητή στους Χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες, αναγνωρίζοντάς τον ως πρότυπο δύναμης ψυχής, αλλά και αθλητικού ιδεώδους. Ο Μάκης Καλαράς, παρά τα περιορισμένα μέσα που είχε στη διάθεσή του, επέμεινε, προετοιμάστηκε και θα συμμετάσχει στους Αγώνες στο άθλημα του Αλπικού Σκι, στις κατηγορίες σλάλομ και γιγαντιαίο σλάλομ.

Ο 37χρονος Έλληνας Παραολυμπιονίκης έχει διακριθεί διεθνώς σε Πανευρωπαϊκούς και Παγκόσμιους αγώνες, όπως το 2004 στην Παραολυμπιάδα της Αθήνας και το 2008 στην αντίστοιχη διοργάνωση του Πεκίνου. Παράλληλα, είναι ο 1ος Έλληνας αθλητής που μετά τη συμμετοχή του σε θερινή Παραολυμπιάδα, συμμετέχει και στην αντίστοιχη χειμερινή διοργάνωση.

Ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της DEMO, κ. Δημήτρης Δέμος, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε υπερήφανοι που μέσα από αυτή τη χορηγία συνεισφέρουμε στην ενίσχυση ενός αθλητή παγκόσμιου βεληνεκούς, όπως ο Μάκης Καλαράς. Ο Μάκης αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για την αφοσίωση και τη σκληρή δουλειά του. Η DEMO τον ευχαριστεί για την άξια εκπροσώπηση της χώρας μας σε όλες διεθνείς διοργανώσεις που έχει πάρει μέρος ως τώρα, τον συγχαίρει για τη συμμετοχή στους Χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι και του εύχεται καλή επιτυχία»!

Οι Χειμερινοί Παραολυμπιακοί Αγώνες 2014 διεξάγονται στο Σότσι της Ρωσίας, από τις 7 έως τις 16 Μαρτίου.

Η DEMO

Η φαρμακοβιομηχανία DEMO ιδρύθηκε το 1965 και δραστηριοποιείται στην παραγωγή και προώθηση φαρμακευτικών προϊόντων. Αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής φαρμάκων στην Ελλάδα, με πολύ ισχυρή παρουσία στη νοσοκομειακή αγορά, όπου κατέχει την 1η θέση πωλήσεων σε αριθμό μονάδων. Οι τρεις παραγωγικές μονάδες της DEMO με έκταση 40.000m2, σε συνδυασμό με τις υψηλής τεχνολογίας αποθηκευτικές εγκαταστάσεις της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, επιτρέπουν στην εταιρεία να προσφέρει τις δικές της υπηρεσίες εφοδιασμού (logistics) σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας. Με κύκλο εργασιών που ξεπερνάει τα €105.000.000, ετήσιους ρυθμούς ανάπτυξης άνω του 22% τα τελευταία 8 χρόνια και προσωπικό που ξεπερνάει τα 700 άτομα, η DEMO είναι μία από τις κορυφαίες φαρμακευτικές εταιρείες στην περιοχή της ΝΑ Ευρώπης. Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 45 χώρες παγκοσμίως, στην Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική και την Ωκεανία.

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
"Γ. Γεννηματάς": Διασωληνώθηκε ο Δημήτρης Κόκοτας - Το ιατρικό ανακοινωθέν
ΕΟΠΥΥ: Ξεκίνησε η αποστολή φαρμάκων υψηλού κόστους κατ΄οίκον - Η διαδικασία
Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκαν 19 κλοπές και διαρρήξεις σε φαρμακεία