Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκαν οι Pharmaκλήδες, η μουσική μπάντα της Pharmathen, μετά από πρόσκληση των εργαζομένων της εταιρείας στη συμπρωτεύουσα με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση των Παιδικών Χωριών SOS στο Πλαγιάρι.

Η 10μελής ορχήστρα, έπαιξε μουσική στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 5 Απριλίου, παρουσία του Υπευθύνου των Παιδικών Χωριών SOS στο Πλαγιάρι, κ. Άκη Δρεπανίδη, της Αντιπροέδρου της Pharmathen κ. Νέλλης Κάτσου και πλήθους κόσμου. Οι Pharmaκλήδες ξεσήκωσαν με τη μουσική τους και τα τραγούδια τους όλους όσους έσπευσαν να ενισχύσουν την πρωτοβουλία, ενώ τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν παραδόθηκαν από τους υπεύθυνους της εταιρείας στα Παιδικά Χωριά SOS.

Με την ευκαιρία της εκδήλωσης, η Αντιπρόεδρος της Pharmathen, κ. Νέλλη Κάτσου δήλωσε: «Η σημερινή εκδήλωση αποτελεί έμπρακτη έκφραση της δέσμευσης της Pharmathen απέναντι στην κοινωνία αλλά και στα Παιδικά Χωριά SOS ειδικότερα, μιας και λαμβάνει χώρα για πολλοστή φορά, τείνοντας να εξελιχθεί σε θεσμό για εμάς. Διότι για τους εργαζόμενους της Pharmathen η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη είναι μια δέσμευση με συνέχεια και συνέπεια και δεν περιορίζεται σε επιχειρηματικές δράσεις αλλά επεκτείνεται και σε προσωπικές πρακτικές. Για το σκοπό αυτό επενδύουμε στον εθελοντισμό κι ενθαρρύνουμε τις εθελοντικές πρωτοβουλίες των ανθρώπων μας, επιδιώκοντας να τους προσφέρουμε όλα τα εχέγγυα προκειμένου να συνεισφέρουν ενεργά στην κοινωνία. Αξίζει να σημειωθεί άλλωστε ότι οι Pharmaκλήδες αποτελούν μία εθελοντική πρωτοβουλία εργαζομένων της Pharmathen αποδεικνύοντας ότι οι αξίες της ανιδιοτελούς προσφοράς και της αλληλεγγύης προς την κοινωνία είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την εταιρική μας κουλτούρα».

Στο ίδιο πλαίσιο, ο Διευθυντής Επικοινωνίας της Pharmathen και ιδρυτικό μέλος των Pharmaκλήδων Δρ. Κων. Κοτζιάς, δήλωσε: «Είμαστε για 7η συνεχόμενη χρονιά, ως μουσικό σχήμα, δίπλα στην κοινωνία και στα Παιδικά Χωριά SOS ειδικότερα, τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη. Παρά την “πολευθνική” διάσταση που πλέον χαρακτηρίζει την Pharmathen, η κοινωνική μας ευαισθητοποίηση παραμένει στην ίδια ένταση που χαρακτηρίζει τους δεσμούς μίας οικογενειακής εταιρείας: ουσιαστικό ενδιαφέρον και ουσιαστική συμμετοχή για την παροχή βοήθειας στον συνάνθρωπο. Σήμερα, μέσα από αυτή μας τη βοήθεια προς τα Παιδικά Χωριά SOS, συμβάλλουμε με τον τρόπο μας στην υλοποίηση του Σκοπού μας – να δημιουργούμε έναν κόσμο που θέλουμε να μεγαλώνουν τα παιδιά μας. Ευχαριστούμε τα Παιδικά Χωριά SOS που μας έδωσαν αυτή τη δυνατότητα» .

Ο κ. Άκης Δρεπανίδης, Υπεύθυνων των Παιδικών Χωριών SOS Θεσσαλονίκης δήλωσε: «Ευχαριστούμε από καρδιάς τους εργαζόμενους της Pharmathen και τους Pharmaκλήδες για την επί σειρά ετών ζωντανή τους παρουσία και ειλικρινή συμμετοχή στο έργο των Παιδικών Χωριών SOS. Ακόμη περισσότερο, ευχαριστούμε τη Διοίκηση της Pharmathen η οποία στηρίζει και ενισχύει αυτή τη μουσική ομάδα καθώς και για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο έργο που υλοποιούμε για τους πολίτες του αύριο αυτής της χώρας».
Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα αξιοποιηθούν για τους σκοπούς του των Παιδικών Χωριών SOS στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης.

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Αλλαγές στην Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων Δημόσιας Υγείας
ΕΝΙΘ: Τεράστιες ελλείψεις στον αξονικό του "Ιπποκράτειου" Θεσσαλονίκης
"Γ. Γεννηματάς": Διασωληνώθηκε ο Δημήτρης Κόκοτας - Το ιατρικό ανακοινωθέν