Η συνεργασία περιλαμβάνει προνόμια και εκπτώσεις στους ασφαλισμένους της Alico, κατά τη χρήση υπηρεσιών υγείας στη ΡΕΑ Μαιευτική - Γυναικολογική Κλινική.

Πρόσφατα, η Κλινική ΡΕΑ επέκτεινε τις ιατρικές της υπηρεσίες σε νέους τομείς όπως της Γενικής χειρουργικής, ΩΡΛ, Πλαστικής χειρουργικής δημιουργώντας παράλληλα και Αγγειολογικό τμήμα.

Στο πλαίσιο των ειδικών προνομίων και εκπτώσεων η Κλινική ΡΕΑ προσφέρει, αποκλειστικά στις ασφαλισμένες της Alico, έκπτωση 15% επί του τιμοκαταλόγου της σε όλα τα Μαιευτικά περιστατικά που διενεργούνται στην Κλινική για τις θέσεις από Δίκλινο Superior και άνω.

Με αφορμή τη συμφωνία, ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Κλινικής ΡΕΑ, κ. Ιωάννης Κωνσταντάκης, δήλωσε: ‘Η Κλινική ΡΕΑ παραμένει πιστή στη δέσμευσή της να παραμένει κοντά σε κάθε γυναίκα επενδύοντας σε μια στρατηγικής σημασίας συνεργασία με την Alico με στόχο να ανταποκριθεί με το βέλτιστο τρόπο στις απαιτήσεις των πελατών της. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε διαρκώς υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας, αφού στόχος μας είναι να είμαστε στην πρώτη θέση της επιλογής των ασθενών’.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Συνάντηση Γεωργιάδη με τον υπουργό Υγείας της Κύπρου
Άσκηση: Καλύτερα να μετράμε βήματα ή λεπτά; [μελέτη]
Λαμία: Σταφυλόκοκκος σε δείγματα φαγητού που κατανάλωσαν μαθητές