Στις 30 και 31 Μαρτίου διενεργήθηκαν εκλογές στον Οδοντιατρικό Σύλλογο Αττικής για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου, εκπροσώπων στη Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας και μελών του Πειθαρχικού Συμβουλίου.

Στις εκλογές για το ΔΣ, η παράταξη της Δημοκρατικής Ανεξάρτητης Κίνησης Οδοντιάτρων Αττικής (Δ.Α.Κ.Ο.Α.) έλαβε την απόλυτη πλειοψηφία κατακτώντας την αυτοδυναμία με ποσοστό 50,3%, παρουσιάζοντας αύξηση στη δύναμή της σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές.

Πιο συγκεκριμένα, τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

ΔΑΚΟΑ 50,3%, 7 έδρες

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΟΔΟΝΤΟΓΙΑΤΡΩΝ 11,8%, 2 έδρες

ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ ΑΤΤΙΚΗΣ 11,3%, 1 έδρα

Π.Ε.Ο.Α. 8,91%, 1 έδρα

Α.Ο.Φ. 8,3%, 1 έδρα

ΔΗ.ΠΑ.Κ. 5,75%, 1 έδρα

ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ 3,7%, 0 έδρες

Ο Πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής και επικεφαλής της Δ.Α.Κ.Ο.Α. κ. Αθανάσιος Υφαντής δήλωσε για τα αποτελέσματα των εκλογών:

«Ευχαριστούμε τις γυναίκες και τους άντρες συναδέλφους, οι οποίοι μας τίμησαν με την ψήφο τους, δείχνοντας εμπιστοσύνη στο έργο μας και δημιουργώντας μας την ευθύνη να συνεχίσουμε με δυναμισμό και συνέπεια για τη βελτίωση της καθημερινότητας όλων των συναδέλφων και την αντιμετώπιση των οικονομικών δυσχερειών που έχουμε όλοι υποστεί από την οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα.»

 

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
GSK: Μήνυση κατά Pfizer-BioNTech για τις πατέντες των εμβολίων mRNA
Το Τai chi βελτιώνει την ποιότητα ύπνου ασθενών με προχωρημένο καρκίνο πνεύμονα [μελέτη]
Πώς θα αυξήσουμε την αντοχή μας