Μια λεπτή οφθαλμολογική χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση του προβλήματος όρασης ενός 7χρονου ασθενούς από το «Χαμόγελο του Παιδιού», έγινε χθες στο Ιασώ Παίδων.

Ήταν μια αφιλοκερδής προσφορά του Ιασώ Παίδων, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα υγείας (7 Απριλίου), με την οποία το Ιασώ Παίδων σφράγισε τη συνεργασία του με το Χαμόγελο του Παιδιού.

«Στις 7 Απριλίου στο Ιασώ Παίδων εγχειρίστηκε ένα παιδί από το Χαμόγελο του Παιδιού. Ο όμιλος Ιασώ καλύπτει όλες τις ανάγκες των παιδιών και δημιούργησε μία ανεξάρτητη και ολοκληρωμένη παιδιατρική κλινική δίπλα ακριβώς από τη μαιευτική κλινική, η οποία είναι στελεχωμένη από εξαίρετους επιστήμονες και με τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό. Θέλοντας να τονίσουμε ότι η υγεία των παιδιών είναι το μέλλον της χώρας επενδύουμε σε αυτήν. Ο οργανισμός Χαμόγελο του Παιδιού και ο πρόεδρος κ. Κ. Γιαννόπουλος διέπονται αναμφισβήτητα από τις ίδιες αρχές, για αυτό και επιλέχτηκε η σημερινή ημέρα για να δώσουμε τα χέρια για μία συνεχή συνεργασία αγάπης προς τα παιδιά», αναφέρει ο πρόεδρος του ομίλου Ιασώ κ. Γ. Σταματίου.

Ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού κ. Κ. Γιαννόπουλος χαιρέτησε με ιδιαίτερη χαρά και τιμή τη συνεργασία αυτή, τονίζοντας ότι δεν είναι η πρώτη φορά που οι επιστήμονες γιατροί του ομίλου Ιασώ προσφέρουν τις γνώσεις τους προς όφελος του κοινωνικού συνόλου, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το Ιασώ για τη σημαντική συμβολή του στη διατήρηση της συνολικής υγείας των παιδιών και όχι μόνο. Τέλος, υπογράμμισε τη σημασία της πρόληψης, προτρέποντας τους γονείς να αντιμετωπίσουν έγκαιρα συμπτώματα των παιδιών τους, τα οποία θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε σοβαρές βλάβες.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Συνάντηση Γεωργιάδη με τον υπουργό Υγείας της Κύπρου
Άσκηση: Καλύτερα να μετράμε βήματα ή λεπτά; [μελέτη]
Λαμία: Σταφυλόκοκκος σε δείγματα φαγητού που κατανάλωσαν μαθητές