Στην εγκατάσταση συστημάτων φυσικού αερίου, προχωρεί το υπουργείο Υγείας.

Το έργο αφορά το κεντρικό κτήριο, στην οδό Αριστοτέλους 17 και το κοντινό κτήριο όπου στεγάζεται το Κεντρικό Συμβούλιο Υγείας (ΚΕΣΥ), στην οδό Μακεδονίας 8.

Ο διαγωνισμός (αριθμός διακήρυξης 1/2014), θα πραγματοποιηθεί στις 21 Μαΐου, με συνολικό προϋπολογισμό 120.000 ευρώ (97.560,97 ευρώ συν ΦΠΑ 22.439,03 ευρώ).

Κριτήριο ανάθεσης θα είναι η χαμηλότερη τιμή, για την προμήθεια και εγκατάσταση καμινάδων, καυστήρων λεβήτων και σύνδεσή τους με το δίκτυο φυσικού αερίου.

Η δαπάνη θα βαρύνει το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) του υπουργείου Υγείας.

Στο διαγωνισμό δεν γίνονται δεκτές εναλλακτικές προσφορές, αλλά προσφορές μόνο για το σύνολο του έργου.

Ελάχιστη απαιτούμενη χρονική διάρκεια ισχύος της προσφοράς (τεχνικής και οικονομικής) είναι 180 ημερολογιακές ημέρες, προσμετρούμενες από την επόμενη ημέρα της καταληκτικής ημερομηνίας κατάθεσής τους.

Χρόνος παράδοσης του έργου, σε πλήρη λειτουργία, είναι 45 ημέρες μετά την υπογραφή της σύμβασης.

Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν την προσφορά τους το αργότερο έως και τις 20 Μαΐου, ημέρα Τρίτη και ώρα 3 μ.μ., στην Υπηρεσία Γενικού Πρωτοκόλλου (ισόγειο) του υπουργείου Υγείας, στη διεύθυνση Αριστοτέλους 19, Αθήνα, 101 87.

Διενέργεια

Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί στις 21 Μαΐου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11 π.μ., στο υπουργείο Υγείας (Αριστοτέλους 19, Αθήνα, 101 87, 1ος όροφος, αίθουσα 1).

Oι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν τα τεύχη της Διακήρυξης και κάθε πρόσθετη πληροφορία - διευκρίνηση σχετικά με τον διαγωνισμό, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 12.00 μ. έως 14.00 μ.μ., από τη Διεύθυνση Προμηθειών και Διαχείρισης Υλικού του υπουργείου Υγείας.

Η προκήρυξη θα βρίσκεται επίσης αναρτημένη στην ιστοσελίδα του υπουργείου Υγείας.

Δ.Κ.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
GSK: Μήνυση κατά Pfizer-BioNTech για τις πατέντες των εμβολίων mRNA
Το Τai chi βελτιώνει την ποιότητα ύπνου ασθενών με προχωρημένο καρκίνο πνεύμονα [μελέτη]
Πώς θα αυξήσουμε την αντοχή μας