Σε σύλληψη των π. προέδρου και αντιπροέδρου του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν» Ανδρέα Μαρτίνη και Αλέξανδρου Παπαδημητρίου, για μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών στο ΙΚΑ, προχώρησε σήμερα η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας.

Οι δύο άνδρες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα για περσινές οφειλές του νοσοκομείου προς το ΙΚΑ, ύψους 1.536.814,64 ευρώ, που αφορούν την περίοδο από 1.7.2013-31.8.2013.

Σημειώνεται πως το νοσοκομείο θεωρείται ασφαλιστικά ενήμερο μέχρι τέλος Απριλίου, βάσει σχετικής Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, ενώ για το ίδιο θέμα από προηγούμενα εντάλματα σύλληψης, έχουν οριστεί σχετικές δικάσιμοι στις 10 και 16 Ιουνίου 2014.

Οι δύο άνδρες θα μεταβούν την ερχόμενη Παρασκευή στο Πρωτοδικείο για να λάβουν νέα δικάσιμο για το θέμα αυτό, όπως αντίστοιχα ορίσθηκε και για τις δύο προηγούμενες περιπτώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε ότι αφορά τον κ. Αλ. Παπαδημητρίου, κατά τη σημερινή μετάβασή του στην εισαγγελία πρωτοδικών, τονίσθηκε ότι για τις περιόδους που είναι οι οφειλές, ο ίδιος δεν ασκούσε διοίκηση του νοσοκομείου.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
20 χρόνια κλινική Πλαστικής Χειρουργικής ΑΠΘ στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου
Υπάρχει διατροφή για τη νόσο Αλτσχάιμερ;
Αναπαραγωγικός τουρισμός και άλλες μορφές ιατρικού τουρισμού στην Ελλάδα