Για προγραμματισμένες καρδιολογικές εξετάσεις, εισήχθη την Καθαρά Δευτέρα στο “Ωνάσειο” Καρδιοχειρουργικό Κέντρο ο υπουργός Υγείας.

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής έχει ένα χρόνιο καρδιολογικό πρόβλημα και κρίθηκε ότι είναι αναγκαία η διενέργεια μίας σειράς εξετάσεων.

Το πρόβλημα θεωρείται ήπιο και ταλαιπωρεί τον υπουργό Υγείας επί μία δεκαετία, ενώ οι γιατροί του έχουν χορηγήσει και ειδική φαρμακευτική αγωγή.

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για έμφραγμα και διενέργεια αγγειοπλαστικής με μεταλλικό πλέγμα (στεντ) κατά τη διάρκεια στεφανιογραφίας.

Είχε, δε, προηγηθεί αδιαθεσία του υπουργού, το περασμένο Σάββατο.

Πηγές από το υπουργείο Υγείας, ωστόσο, διέψευσαν τις εν λόγω πληροφορίες, λέγοντας ότι ο κ. Κουρουμπλής αναμένεται να πάρει εξιτήριο άμεσα.

Οι ίδιες πηγές τόνιζαν ότι ο υπουργός αναμένεται να μετάσχει κανονικά στο υπουργικό συμβούλιο, το οποίο έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη.

Ανακοινωθέν

Αργά το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας εκδόθηκε από το “Ωνάσειο” ιατρικό ανακοινωθέν, το οποίο αναφέρει τα εξής:

“Ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής εισήχθη σήμερα στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο για προγραμματισμένo στεφανιογραφικό έλεγχο. Προγραμματίζεται εξιτήριο αύριο”.

Δ.Κ.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Συμβουλές αυτοφροντίδας που θα κάνουν τη διαφορά
Κ. Νταλούκας: Καθησυχαστικός για τα κρούσματα λοίμωξης από παρβοϊό
Παιδιατρικό νοσοκομείο Θεσσαλονίκης: Πρώτες εκσκαφές, κινήσεις για στελέχωση