Ανακοινώθηκε την Τετάρτη η στελέχωση των γραμματειών του Φαρμακευτικού Αναπτυξιακού Ινστιτούτου (ΦΑΝΙΕ), που εκπροσωπεί τα φαρμακεία με διευρυμένο ωράριο.

Επικεφαλής της Γραμματείας Έρευνας και Καινοτομίας τοποθετήθηκε ο φαρμακοποιός κ. Παύλος Αντζουλής. Μέλη της Γραμματείας και της αντίστοιχης Ομάδας Εργασίας ορίστηκαν, επίσης, οι φαρμακοποιοί κ.κ. Νίκος Κάτσαρης, Πέτρος Ζώτος, Ελένη Σπηλιοπούλου και Αθηνά Φράγκου.

Επικεφαλής της Γραμματείας Νομικής Εναρμόνισης τοποθετήθηκε ο φαρμακοποιός κ. Αλέξανδρος Κολυβάς. Μέλη της Γραμματείας και της αντίστοιχης Ομάδας Εργασίας ορίστηκαν, επίσης, οι φαρμακοποιοί κ.κ. Ελευθέριος Αβραμίδης, Δημήτρης Σωτηρόπουλος, Ελένη Μορφοπούλου και Γιώργος Χατζόπουλος.

Επικεφαλής της Γραμματείας Μητρώου, Δια Βίου Εκπαίδευσης και Πιστοποίησης τοποθετήθηκε ο φαρμακοποιός κ. Νικόλαος Παπανικολάου. Μέλη της Γραμματείας και της αντίστοιχης Ομάδας Εργασίας ορίστηκαν, επίσης, οι φαρμακοποιοί κ.κ. Μανταλένα Χαρατσάρη, Θεοδώρα Ερμίδου, Μαρία Συνοδινού και Ευανθία Παπατόλια.

Επικεφαλής της Γραμματείας Επικοινωνίας και Διεθνών Σχέσεων τοποθετήθηκε η φαρμακοποιός κυρία Βέρα-Μαρία Γαζή. Μέλη της Γραμματείας και της αντίστοιχης Ομάδας Εργασίας ορίζονται, επίσης, οι φαρμακοποιοί κ.κ. Κωνσταντίνος Ζωγράφος, Φώτης Δεμπεγιώτης, Σαλβατόρε Σαπορίτα και Ιωάννης Μανίκαρος.

Επικεφαλής της Γραμματείας Φαρμάκου & ΕΟΠΥΥ τοποθετήθηκε η φαρμακοποιός κυρία Κωνσταντίνα Δάρα. Μέλη της Γραμματείας και της αντίστοιχης Ομάδας Εργασίας ορίζονται, επίσης, οι φαρμακοποιοί κ.κ. Μάρω Βεργανελάκη, Φραγκίσκος Παρασύρης, Άρης Πασχαλίδης και Ντίνα-Μαργαρίτα Δουβή-Ρίβα.

Κάθε γραμματεία θα δημιουργήσει επιμέρους πυρήνες εργασίας όπου θα τοποθετηθούν κι άλλα μέλη του Φ.ΑΝ.Ι.Ε. με σκοπό τη δημιουργία απτού και μετρήσιμου έργου.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Πειραματικό φάρμακο βελτιώνει τη ζωή ασθενών με υπερτροφική μυοκαρδιοπάθεια [μελέτη]
Ποια είναι η πιο κατάλληλη ώρα για τις ανοσοθεραπείες κατά του καρκίνου [μελέτη]
ECDC: Κρούσματα διεισδυτικής μηνιγγιτιδοκοκκικής νόσου σε επισκέπτες στη Σαουδική Αραβία