Το “BeMyHero - Γίνε ο Ήρωας μου” και το μήνυμα ζωής και εθελοντικής προσφοράς του, συγκίνησε, ευαισθητοποίησε και κινητοποίησε εκατοντάδες πολίτες της Λαμίας που ενημερώθηκαν και συμπαραστάθηκαν στην πρωτοβουλία, είτε με την παρουσία τους και το ενδιαφέρον τους, είτε ακόμη περισσότερο με την έμπρακτη συμμετοχή 925 εξ αυτών ως επίσημους πλέον εγγεγραμμένους εθελοντές δότες μυελού των οστών. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους για την αληθινή ανθρωπιά τους αλλά και το υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης που απέδειξαν ότι διαθέτουν με σθένος και απλόχερη προσφορά.

Το “BeMyHero -Γίνε Ο Ήρωας μου”, άλλωστε αυτό είναι! Μία πολύ σημαντική, άμεση κι αυθόρμητη πρωτοβουλία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για την ΑΠΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΩΡΕΑΣ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ, ΑΠΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΠΑΤΟΝΕΤΑ!Στόχος του είναι και θα συνεχίσει να είναι: η αύξηση, σε πανεθνικό επίπεδο, του συνολικού αριθμού των δοτών μυελού των οστών, δοτών που αποτελούν ελπίδα ζωής για όλους τους ασθενείς που χρειάζονται μεταμόσχευση,αυξάνοντας της πιθανότητες ίασης τους. Η ανάγκη αύξησης των υποψηφίων δοτών, παραμένει διαρκώς μεγάλη κι επιτακτικήαφού η χώρα μας υστερεί σε αριθμό έναντι του ευρωπαϊκού μέσου όρου.

Η Δράση: “BeMyHero - Γίνε ο Ήρωας μου”, με την ολοκλήρωση της στη Λαμία, στην Πλατεία Ελευθερίας, έδωσε για δεύτερη φορά μέσα σε 10 μήνες, ένα πολύ δυναμικό μήνυμα για την ευαισθητοποίηση και για την αναγκαιότητα της εθελοντικής δωρεάς μυελού των οστών, καταφέρνοντας να έχει πλέον ενεργοποιήσει επιτυχημένα στον αγώνα αυτό, 1.187 νέους εθελοντές συμπολίτες μας σε διάστημα λιγότερο από ένα χρόνο!

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Άσκηση: Καλύτερα να μετράμε βήματα ή λεπτά; [μελέτη]
Λαμία: Σταφυλόκοκκος σε δείγματα φαγητού που κατανάλωσαν μαθητές
Ελληνική Εταιρεία Λοιμώξεων: 7 ερωτήσεις και απαντήσεις για τον παρβοϊό