Συγκεκριμένα, παρέδωσαν έναν απινιδωτή στον πρόεδρο κ. Στέφανο Φούσα και στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας.

Ο απινιδωτής αποκτήθηκε με τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν από τη διεξαγωγή του αγώνα Ανοικτού Αγώνα Δρόμου, 3 & 8 χιλιομέτρων “CARDIORUN”, που συνδιοργάνωσαν πέρσι η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Γυμναστηρίων, ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Αττικής και η Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας κ. Φούσας, αφού ευχαρίστησε θερμά τους εκπροσώπους των συλλόγων για τη σημαντική προσφορά του απινιδωτή, δεσμεύτηκε ότι η συνεργασία που ξεκίνησε με τους Ολυμπιονίκες, τους γυμναστές και τα γυμναστήρια τον προηγούμενο χρόνο, θα συνεχιστεί και το επόμενο χρονικό διάστημα και ότι η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία θα υποστηρίζει πολλαπλά και πολύπλευρα πρωτοβουλίες που επικεντρώνονται στην ανάδειξη του Μαζικού Αθλητισμού.

Ο απινιδωτής θα αποσταλεί, από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, σε μια ακριτική περιοχή της χώρας μας.

 

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
ΠΟΥ: Εντοπίστηκε ιός γρίπης των πτηνών σε αγελαδινό γάλα
Δεκάδες μεταλλάξεις του ιού της Covid σε άντρα που νοσούσε από κορωνοϊό για 1,5 χρόνο
Επίσκεψη Γεωργιάδη σε υγειονομικές μονάδες σε Κοζάνη και Φλώρινα