Με την υπηρεσία Συνδιαμονής Μητέρας και Νεογνού (Rooming-in) του ΜΗΤΕΡΑ- του μοναδικού Ιδιωτικού Νοσοκομείου πιστοποιημένου ως «Νοσοκομείο Φιλικό προς τα βρέφη»- έχετε την ευκαιρία να κρατήσετε το μωρό κοντά σας όλο το 24ωρο, από την πρώτη στιγμή της γέννησής του μέχρι την έξοδό του από το Μαιευτήριο, αναπτύσσοντας έτσι ένα δυνατό συναισθηματικό δεσμό μαζί του και βιώνοντας την μοναδική εμπειρία του Μητρικού Θηλασμού.

Τα οφέλη της συνδιαμονής είναι αναρίθμητα, για αυτό τον λόγο σας προτείνουμε με την υπηρεσία rooming in να κρατήσετε το μωρό κοντά σας για να αναπτύξετε ένα δυνατό συναισθηματικό δεσμό μαζί του και να βιώσετε την μοναδική εμπειρία του μητρικού θηλασμού. Παράλληλα, και για τον πατέρα θα αποτελέσει την καλύτερη αρχή στη σχέση του με το νεογέννητο.

Από μελέτες που έχουν διεξαχθεί εδώ και μερικές δεκαετίες γνωρίζουμε ότι στην συνδιαμονή οι μητέρες, μετά την έξοδο από το νοσοκομείο, νιώθουν πιο σίγουρες και ικανές να φροντίσουν τα μωρά τους, σε σύγκριση με μητέρες που δεν είχαν συνδιαμονή. Επιπλέον, φαίνεται ότι η πρακτική αυτή τις πρώτες ημέρες ευνοεί την ανάπτυξη του συναισθηματικού δεσμού μητέρας-παιδιού και τίθενται οι βάσεις για την εδραίωση της ομαλής οικογενειακής ζωής.

Συμπερασματικά, οι πρακτικές των πρώτων ημερών, μέσα στο μαιευτήριο, κατέχουν το κλειδί για τον επιτυχή μητρικό θηλασμό. Η προώθηση της συνδιαμονής μητέρας και βρέφους βελτιώνει σημαντικά την επιτυχία του θηλασμού και θέτει τις βάσεις του δεσμού μητέρας και βρέφους.

Το νοσηλευτικό προσωπικό και οι μαίες του ΜΗΤΕΡΑ, βρίσκονται πάντα δίπλα στους γονείς να βοηθήσουν, να επιλύσουν απορίες καθώς και να αναλάβουν την φροντίδα του νεογνού σας.

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ και ΒΙΑΝΕΞ θωρακίζουν τον Έλληνα φαρμακοποιό
ΙΣΑ: 1ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο: ‘’Έμφραγμα του Μυοκαρδίου- Νεότερες προσεγγίσεις’’
LIVE μετάδοση Λαπαροσκοπικής κολεκτομής 26 Απριλίου 2024