Το πρόγραμμα αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες θα προσφέρει στον ασθενή σε ελκυστικές τιμές ιατρικές επισκέψεις και διαγνωστικές εξετάσεις, καθώς και παροχές στη δευτεροβάθμια περίθαλψη όπως δωρεάν αναβάθμιση θέσης στα παθολογικά περιστατικά και δωρεάν πραγματοποίηση 65 χειρουργικών επεμβάσεων (δεν θα πληρώνεται η κλινική αλλά μόνο ο χειρούργος, αναισθησιολόγος και αν υπάρχουν ειδικά υλικά και φάρμακα).

Οι παροχές θα παρέχονται από τις Κλινικές του Συνδέσμου που σήμερα ανέρχονται σε 105 (δεν περιλαμβάνονται οι νευροψυχιατρικές).

Το πρόγραμμα πρόκειται να κυκλοφορήσει στις αρχές Σεπτεμβρίου ενώ παράλληλα ετοιμάζεται ή σε τακτά χρονικά διαστήματα επέκταση της πρωτοβουλίας με τη δημιουργία προγραμμάτων για μαθητές, αθλητές, βιομηχανίες και επαγγελματικά σωματεία.

Η ΛΥΣΙΣ ΥΓΕΙΑΣ θα καλύπτει ατομικό πρόγραμμα, πρόγραμμα για ζευγάρια και οικογενειακό για 4μελη οικογένεια και θα είναι ετήσιας διάρκειας. Οσον αφορά το κόστος του προγράμματος μέχρι στιγμής έχει προσδιοριστεί το ατομικό στα 195 ευρώ (περιλαμβάνεται και το ΦΠΑ).

Μέσα στον Αύγουστο θα ολοκληρωθούν όλες οι προπαρασκευαστικές εργασίες και αρχές Σεπτεμβρίου θα γίνει η έναρξη πώλησης του προγράμματος.

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Δωρεά μυελού των οστών - "Τα πιο πολύτιμα δώρα είναι τα πιο απλά"!
ECDC: Σε έξαρση η "σούπερ γρίπη" - Ποιες ηλικίες προσβάλλει περισσότερο
Θεσσαλονίκη: Κάλαντα από το ρομπότ "Pepper" στο "Γ. Γεννηματάς"