“Παραιτούμαι κάθε παραγραφής, εφόσον κ.κ. Ξανθέ, Κουρουμπλή και Πολάκη δεν έχετε αντίρρηση να ελεγχθούν και τα δικά σας πεπραγμένα στο υπουργείο Υγείας”.

Αυτό ανέφερε τη Μεγάλη Τετάρτη ο Άδωνις Γεωργιάδης, κατά τη συζήτηση για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα σκάνδαλα στην Υγεία.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ απευθύνθηκε σε έντονο ύφος προς τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, λέγοντας πως ο κ. Πολάκης τον κατηγόρησε για εμπλοκή της συζύγου του στην επιλογή προσωπικού για το ΚΕΕΛΠΝΟ:

“Είδαν το όνομα Μανωλίδου σε κάποιο σημείωμα και θεώρησαν πως είναι η σύζυγός μου, ενώ επρόκειτο για την υπεύθυνη προσλήψεων του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας”.

Ο κ. Γεωργιάδης εγκάλεσε τον κ. Πολάκη, λέγοντας πως έχει ασκηθεί δίωξη κατά τριών υπαλλήλων του υπουργείου για το θέμα του ΚΕΕΛΠΝΟ:

“Θα αφήσετε τους υπαλλήλους να πάνε στη φυλακή, επειδή εκτελούσαν εντολές δικές σας;”, αναρωτήθηκε.

Αγράμματοι

Ο πρώην υπουργός Υγείας έδωσε εξηγήσεις και προς τον γενικό γραμματέα του ΚΕΕ, ο οποίος είχε στηλιτεύσει νωρίτερα αναφορές του περί “αγράμματων κομμουνιστών”:

“Δεν αναφερόμουν σε σας, διότι είπα αγράμματοι”, είπε ο κ. Γεωργιάδης, για να διευκρινίσει:

“Αυτά που λέτε εσείς βγάζουν νόημα. Μπορεί να διαφωνώ, αλλά βγάζουν νόημα, σε αντίθεση με τα όσα αναφέρουν στελέχη της κυβέρνησης”.

 

Δημ.Κ.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Η μοναξιά αυξάνει τον κίνδυνο θνητότητας σε επιζώντες από καρκίνο
CoViD-19: Συχνότερη η απώλεια όσφρησης μετά από μόλυνση με παραλλαγή Άλφα
ΚEΘΕΑ Ήπειρος: Πρόγραμμα κατάρτισης ‘’Αρωματικά-Φαρμακευτικά Φυτά’’