Στελέχη από το Δημόσιο αναζητεί ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας του υπουργείου Υγείας προκειμένου να στελεχώσει την Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ.

Ο Σταμάτης Βαρδαρός ανακοίνωσε πως προτίθεται να προβεί στην απόσπαση ή μετακίνηση υπαλλήλων από τον δημόσιο τομέα ή από φορείς του ευρύτερου δημοσίου τομέα.

Σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται και η Μονάδα Διαχείρισης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων (ΜΟΔ Α.Ε.).

Η μετακίνηση ή απόσπαση του προσωπικού θα έχει διάρκεια πέντε έτη, με δυνατότητα παράτασης μία ή περισσότερες φορές για ίσο χρονικό διάστημα.

Οι προς πλήρωση θέσεις είναι τέσσερις (κατηγορίες ΠΕ και ΤΕ) και οι υποψήφιοι είναι επιθυμητό να διαθέτουν σχετική εμπειρία σε αντίστοιχες θέσεις ειδικής υπηρεσίας του υπουργείου.

Σε αυτές περιλαμβάνονται θέσεις ειδικών υπηρεσιών του ΕΣΠΑ ή του Εθνικού Στρατηγικού Σχεδίου Αγροτικής Ανάπτυξης ή του Εθνικού Σχεδίου Ανάπτυξης της Αλιείας ή ειδική υπηρεσία του Γ΄ ΚΠΣ.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει, επίσης, να έχουν εμπειρία σε δράσεις δικαιούχων ή φορέων διαχείρισης ενωσιακών πόρων.

Θα προτιμηθούν στελέχη των οποίων ο βασικός τίτλος σπουδών σχετίζεται με επιστήμες όπως νομική, οικονομικά, πληροφορική, μηχανικούς και υγειονομικούς.

Οι υποψήφιοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση υποψηφιότητας, συνοδευόμενη από το τυποποιημένο βιογραφικό σημείωμα και υπεύθυνη δήλωση.

Θα την υποβάλουν στο πρωτόκολλο της υπηρεσίας κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες ή να τα αποστείλουν μέσω ταχυδρομείου στη διεύθυνση: υπουργείο Υγείας – Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ - Γλάδστωνος 1α & Πατησίων, 10677, Αθήνα, 4ος όροφος (με την ένδειξη “Για τη στελέχωση της Επιτελικής Δομής ΕΣΠΑ του υπουργείου Υγείας”).

Προθεσμία

Προθεσμία λήξης υποβολής αιτήσεων ορίζεται η 15 Δεκεμβρίου 2017.

Πληροφορίες για την Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ του υπουργείου Υγείας, το θεσμικό πλαίσιο αναφοράς, υποδείγματα αίτησης για αξιολόγηση - βιογραφικό σημείωμα, καθώς και η πρόσκληση έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του υπουργείου υγείας και την ιστοσελίδα για το ΕΣΠΑ.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 213.1500 820, από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Πόσο πιθανό είναι να μείνω έγκυος όταν έχω περίοδο
Εντοπίζοντας τα ''σιωπηλά'' συμπτώματα στρες
Η Sanofi Υποστηρικτής της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής