Σε σύμβαση συνεργασίας με την ιστοσελίδα της Physiopedia για το Physio plus, που είναι μία φιλανθρωπική οργάνωση με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο προχώρησε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών, με στόχο την επιστημονική ενημέρωση των μελών του.  Αυτή τη στιγμή είναι η μεγαλύτερη ιστοσελίδα  Φυσικοθεραπείας στον κόσμο, με περισσότερες από 1 εκατομμύριο επισκέψεις το μήνα.

Μέσα από το μοναδικό συνδυασμό των κλινικών, εκπαιδευτικών και τεχνικών δεξιοτήτων που διαθέτουν οι άνθρωποι της  Physiopedia, ξεπήδησε το 2014 το Physiopedia Plus.  Το Physiopedia Plus είναι μια πλατφόρμα αναβαθμισμένου επιπέδου η οποία  παρέχει σε απευθείας σύνδεση συνεχιζόμενη εκπαίδευση και ευκαιρίες επαγγελματικής ανάπτυξης. Η πλατφόρμα περιέχει μια ποικιλία από online σεμινάρια  και άλλες μαθησιακές δραστηριότητες και πόρους, όλα τυλιγμένα σε ένα καινοτόμο εξατομικευμένο μαθησιακό περιβάλλον. Το ετήσιο εισόδημα από τις συνδρομές από την υπηρεσία αυτή συμβάλλει στη χρηματοδότηση της Physiopedia.

Ο πρόεδρος του ΚΔΣ του ΠΣΦ, κ. Λυμπερίδης Πέτρος, κατά την διάρκεια του 27ου Επιστημονικού Συνεδρίου υπέγραψε τη σύμβαση με την διευθύντρια της Physiopedia κ. Rachel Lowe, στην οποία προβλέπεται η προνομιακή τιμή των 10 λιρών (11.35 Ευρώ) το χρόνο, για την πλήρη πρόσβαση στο Physiopedia Plus για ένα έτος, έναντι των 99λιρών (112.40 Ευρώ) το χρόνο, που είναι το κόστος κανονικά για το κάθε μέλος.

Η υπογραφή αυτής της προνομιακής σύμβασης είναι το επιστέγασμα των προσπαθειών 2 ετών που ξεκίνησαν κατά τη συμμετοχή της αντιπροσωπείας του Π.Σ.Φ στη γενική συνέλευση των Ευρωπαϊκών συλλόγων τον Μάϊο του 2016 και την τελική διαπραγμάτευση με την οργάνωση στο Παγκόσμιο συνέδριο του Cape Town φέτος, από τον αντιπρόσωπο του Π.Σ.Φ.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Πότε σταματούν να μεγαλώνουν τα πόδια
Δήλωση Γεωργιάδη κατά την είσοδό του στο Άτυπο Συμβούλιο υπουργών Υγείας
Πώς το αβοκάντο επηρεάζει τον κίνδυνο διαβήτη στις γυναίκες