Η 2η Διεθνής Ιατρική Ολυμπιάδα που διοργανώνει ο Διεθνής Ιατρικός Ολυμπικός Σύνδεσμος πραγματοποιείται στις 18 - 20 Οκτωβρίου 2013 και έχει ως καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των εργασιών την 20η Σεπτεμβρίου 2013. Γίνονται δεκτές ερευνητικές εργασίες πρωτότυπες με κοινωνικό ενδιαφέρον.

Η Ολυμπιάδα αυτή ετέθη υπό την αιγίδα του Οικουμενικού Πατριαρχείου, των Υπουργείων Παιδείας, Υγείας και Τουρισμού και της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Στη 2η Ιατρική Ολυμπιάδα δήλωσαν συνεργασία μέχρι σήμερα 40 Advisors Συνεργάτες - Σύμβουλοι και από τις πέντε γνωστές ηπείρους.
Θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Kapsis στη Θεσσαλονίκη.

Οι εργασίες που θα υποβληθούν θα διεκδικήσουν τα τρία πρώτα αξιόλογα βραβεία και άλλα βραβεία, ένα για κάθε ειδικότητα. Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής είναι ο πρώην Πρύτανης του Α.Π.Θ. κ. Αναστάσιος Μάνθος.

Οι ενδιαφερόμενοι συγγραφείς μπορούν να βρουν περισσότερα για την υποβολή και δημοσίευση των εργασιών τους στο www.medolympicus.gr ή να απευθυνθούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συνδέσμου:[email protected].

Επιπλέον Πληροφορίες

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Πόσο πιθανό είναι να μείνω έγκυος όταν έχω περίοδο
Εντοπίζοντας τα ''σιωπηλά'' συμπτώματα στρες
Η Sanofi Υποστηρικτής της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής