Προληπτικό έλεγχο Μαστού σε προνομιακές τιμές προσφέρει και φέτος ο Όμιλος εταιρειών υγείας Βιοϊατρική, στο πλαίσιο του Μήνα Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού (Οκτώβριος-Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας).

Η πρωτοβουλία αφορά την περίοδο 14- 26 Οκτωβρίου και πραγματοποιείται στις μονάδες του Ομίλου Βιοϊατρική (Βιοϊατρική και Bιοκλινικές) σε Αττική και Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, παρέχονται οι παρακάτω διαγνωστικές εξετάσεις κατά την περίοδο της δράσης: Ψηφιακή Μαστογραφία σε τιμή προσφοράς 35 ευρώ, Υπέρηχος Μαστών σε τιμή προσφοράς 25 ευρώ και γενετικός έλεγχος μαστού και ωοθηκών BRAC1-2 NGS σε προνομιακή τιμή.

Επιπλέον, προσφέρεται δωρεάν εξέταση ψηλάφησης μαστού και εκτίμηση αποτελεσμάτων από ιατρό χειρουργό- μαστολόγο, επί παθολογικού ευρήματος, σε επιλεγμένες μονάδες του Ομίλου.

Ο προγραμματισμός του κάθε ελέγχου μπορεί να γίνει άμεσα, καλώντας στα τηλέφωνα των μονάδων του Ομίλου.

Ο καρκίνος του μαστού αποτελεί το συχνότερα εμφανιζόμενο καρκίνο στο γυναικείο πληθυσμό σε όλο τον κόσμο. Με την παραπάνω δράση, ο Όμιλος Βιοϊατρική δίνει πρόσβαση σε απαραίτητες διαγνωστικές εξετάσεις υψηλής ποιότητας στο ευρύτερο γυναικείο κοινό.

Υπογραμμίζεται έτσι η ανάγκη πρόληψης και πρώιμης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού και τονίζεται η αξία της ψηφιακής μαστογραφίας και του υπερηχογραφικού ελέγχου των μαστών για τη διάγνωσή του.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Επίσκεψη Κυριάκου Μητσοτάκη στο ΚΑΤ
Συμβουλές αυτοφροντίδας που θα κάνουν τη διαφορά
Κ. Νταλούκας: Καθησυχαστικός για τα κρούσματα λοίμωξης από παρβοϊό