Το 7ο Διεθνές Συνέδριο Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο και την Κυριακή, 23 & 24 Νοεμβρίou στο ξενοδοχείο Ledra Marriott.

Ομιλητές Συνεδρίου

Nigel Plummer PhD

Διδάκτωρ Μικροβιακής Φυσιολογίας, θεωρείται παγκοσμίως από τους κορυφαίους επιστήμονες στον τομέα του γαστρεντερικού συστήματος. Στην ομιλία του θα αναλύσει σε βάθος τη σημασία ενός υγιούς γαστρεντερικού συστήματος.

Michael Wakeman

Πτυχιούχος Φαρμακολογίας και με μεταπτυχιακά διπλώματα στη φαρμακευτική ανάλυση, στη Διατροφική Ιατρική και στη Κλινική Ογκολογία. Η έρευνα του για τα οφέλη των φυσικών ουσιών στην υγεία βραβεύτηκε στο ετήσιο συνέδριο της Βασιλικής Φαρμακευτικής Εταιρείας της Μ. Βρετανίας. Μαζί με τους καθηγητές Ιατρικής, D. Horrobin και Sir J. Black, ανέπτυξαν πολλά φάρμακα με βάση τα ουσιώδη λιπαρά οξέα.

Ανδρέας Γεωργάκης

Κλινικός καρδιολόγος, μέλος της Ελληνικής Καρδιολογικής και Αντιυπερτασικής Εταιρείας. Στην ομιλία του θα αναλύσει πως μπορεί να ωφεληθεί η συμβατική ιατρική, ειδικά η καρδιολογία, όταν συνδυάζεται σωστά με την ορθομοριακή διατροφική προσέγγιση για πρόληψη και θεραπεία.

Νίκος Κατσαρός

Διευθυντής του Τμήματος Διατροφολογίας του New York College στην Αθήνα, πρώην πρόεδρος του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) και επιστημονικός συνεργάτης του Εθνικού Κέντρου Έρευνας Φυσικών Επιστημών ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ.

Δέσποινα Κομνηνού

Διδάκτωρ Παθολογίας του Ιατρικού Κολλεγίου Ν. Υόρκης με ειδίκευση στη Διατροφή. Έχει διδάξει στο New York Medical College, Manhattanville College, Columbia University και ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Στην ομιλία της θα παρουσιάσει πως το οξειδωτικό στρες συνδέεται με την πρόωρη γήρανση και γιατί η αντιοξείδωση αποτελεί ένα από τα βασικά θεμέλια της Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής.

Μεχρντάντ Μεχρνταντιάν

Ομοιοπαθητικός ιατρός, διπλωματούχος της Διεθνούς Ακαδημίας Κλασσικής Ομοιοπαθητικής Ιατρικής. Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Ομοιοπαθητικής Ιατρικής (ΕΕΟ), της Liga Medicorum Homeopathica Internationalis, της European Committee for Homeopathy. Στην ομιλία του θα αναλύσει τα σημαντικά οφέλη σε κλινικά αποτελέσματα όταν συνεργάζεται η Ομοιοπαθητική με την Ορθομοριακή Διατροφική Ιατρική.

Γιώργος Μηνούδης

Κλινικός ορθομοριακός διατροφολόγος, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Westminster και του διεθνούς φήμης Ινστιτούτου Ιδανικής Διατροφής του Λονδίνου (IΟΝ). Είναι μέλος του Βρετανικού Συλλόγου Συμπληρωματικής Ιατρικής (BCMA), του Διοικητικού Συμβουλίου του Βρετανικού Συλλόγου Διατροφολόγων Θεραπευτών (ΒΑΝΤ) και του Διεθνούς Συλλόγου Ορθομοριακής Ιατρικής (ISOM). Είναι ιδρυτής και πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής (ΕΛ.Ε.Ο.Δ.Ι.).

Δημήτρης Νικήτας

Πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και ειδικεύεται στην Ενδοκρινολογία. Στην ομιλία του θα παρουσιάσει τελευταίες έρευνες παγκοσμίου εμβέλειας που υποστηρίζουν τη θέση της Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής ως το θεμέλιο και την απαραίτητη προϋπόθεση για κάθε άλλη θεραπευτική μέθοδο έτσι ώστε να έχει μόνιμα αποτελέσματα χωρίς υποτροπές.

Βικτωρία Σταμούλη

Παιδοψυχίατρος, πτυχιούχος της Συστημικής Ψυχοθεραπείας της σχολής ΑΚΜΑ και της Ομοιοπαθητικής της Διεθνούς Ακαδημίας Ομοιοπαθητικής. Έχει επιτύχει πολύ ενθαρρυντικά θεραπευτικά αποτελέσματα σε χρόνιες και σοβαρές ασθένειες και θα μοιραστεί την μεθοδολογία και την εμπειρία της με τους συνέδρους αναλύοντας μερικά από τα πιο δύσκολα και σύνθετα κλινικά περιστατικά.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ποια είναι τα οφέλη του πράσινου τσαγιού
Να τρέχω με τις φτέρνες ή με τις μύτες των δαχτύλων του ποδιού;
Σύσταση για διακοπή των ινσουλινοεκκριτικών φαρμάκων πριν από την επέμβαση