Ο σύλλογος ‘’Ελληνική Εταιρεία για την Ινώδη Κυστική Νόσο’’ με αφορμή τις ημέρες των Χριστουγέννων διοργανώνει και σας προσκαλεί στην 1η συνάντηση της κοινότητας Κυστικής ίνωσης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου από τις 14.00 μέχρι τις 20.00 μ.μ στον πολυχώρο του ‘’THE HUB ATHENS’’ στο κέντρο της Αθήνας, όπου θα συνδυαστεί με Χριστουγεννιάτικο BAZAAR.

Στόχος της συνάντηση αυτής είναι η γνωριμία των ασθενών, των οικογενειών τους και φίλων τους, για την ενδυνάμωση και την καλύτερη αντιμετώπιση των προβλημάτων τους, μια και η νόσος περισσότερο από ασθένεια είναι στάση ζωής.

Παράλληλα, θα γίνει η έναρξη της καμπάνιας ‘’η κάθε μας ανάσα ένα βήμα πιο κοντά στα όνειρά μας’’,’’EACH BREATH A STEP CLOSER TO OUR DREAMS’’, μια καμπάνια με T-SHIRTS και ACCESORRIES, όπου την διοργανώνουν αποκλειστικά ασθενείς με Κυστική Ίνωση με σκοπό την οικονομική υποστήριξη των συνασθενών τους!

Στο χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει Bazaar και μπουφές με φαγητό και ποτό.

Το ‘’THE HUB ATHENS’’ βρίσκεται Καραϊσκάκη 28, (κάθετη στην Ερμού), Πλατεία Ψυρρή, Αθήνα.

Η ’Ελληνική Εταιρεία για την Ινώδη Κυστική Νόσο’’ βρίσκεται : Μενάνδρου 26 & Πειραιώς Αθήνα 106 52 και στον ιστότοπο http://www.cysticfibrosis.gr

Μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλ. 6978026718 και 6978027234, ή με email στο
[email protected]

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Εμμηνόπαυση: Ποιο σύνδρομο ταλαιπωρεί συχνά τις γυναίκες
Αν και τελειώνει ο Μάϊος, ακόμη περιμένουν οι εταιρείες το clawback του 2023
Γνώρισε τον δότη μυελού που της χάρισε τη ζωή