«Διατροφή και Καρκίνος. Από την πρόληψη στη θεραπεία» είναι ο τίτλος της διημερίδας που διοργανώνει το Τμήμα Κλινικής Διατροφής του Ε.Α.Ν. Πειραιά «ΜΕΤΑΞΑ» σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Εκπαίδευσης στην Ογκολογία και Απεικόνιση «Ιπποκράτης», στις 28- 29 Μαρτίου, στο Αμφιθέατρο του Ε.Α.Ν. Πειραιά «ΜΕΤΑΞΑ».

Η διημερίδα που τελεί υπό την αιγίδα του Α΄ Χειρουργικού Τμήματος Ε.Α.Ν. Πειραιά «ΜΕΤΑΞΑ», της Ένωσης Διαιτολόγων- Διατροφολόγων Ελλάδος και του τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας- Διατροφής Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, έχει στόχο την ενημέρωση των επαγγελματιών υγείας σε θέματα που αφορούν τη σχέση διατροφής και καρκίνου, από το στάδιο της πρόληψης εμφάνισης του νοσήματος μέχρι και τη σημασία της σωστής διατροφικής αντιμετώπισης κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά τη θεραπεία του ογκολογικού ασθενούς.

Το ευρύτατο φάσμα θεμάτων που θα παρουσιαστούν σε συνδυασμό με όλα τα νεότερα ερευνητικά δεδομένα, θα σταθούν αφορμή για ανταλλαγή απόψεων και εποικοδομητική συνεργασία όλων των επαγγελματιών που κινούνται στους χώρους της Υγείας, της Διατροφής και της αντιμετώπισης του καρκίνου.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου http://www.icb.gr/congress.asp?c_id=31&lng=1  

Ώρες διεξαγωγής: Παρ. 28/3 16.00- 20.45
Σαβ. 29/3 09.30- 20.00

Το κόστος συμμετοχής είναι 25,00€ για ιατρούς, διατροφολόγους, νοσηλευτές kαι δωρεάν για φοιτητές.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
ΠΟΥ: Περίπου 51 εκατομμύρια ζωές σώθηκαν στην Αφρική λόγω των εμβολιασμών τα τελευταία 50 χρόνια
ΗΠΑ: Δεύτερη μεταμόσχευση νεφρού γενετικά τροποποιημένου χοίρου σε ασθενή
Αγχώδης τύπος προσκόλλησης: Πώς επηρεάζονται οι σχέσεις