Φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας με στόχο τη στήριξη των προγραμμάτων των Γιατρών του Κόσμου- Ελληνική Αντιπροσωπεία, διοργανώνεται τη Τρίτη 25 Μαρτίου 2014 στις 17:00 στο γήπεδο Λαυρεωτικής «Γεώργιος Ραφιάς» μεταξύ της ομάδας «Φίλοι Βαζέχα» και της ΑΠΕ Λαυρεωτικής.

Στον ποδοσφαιρικό αγώνα θα συμμετάσχουν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του Ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως Κ. Βαζέχα, Τ. Δέλλας, Γιόσεφ Βάντσικ, Ν. Λυμπερόπουλος, Γ. Γεωργάτος, Σ. Αποστολάκης, Α. Τζόρβας, Α. Μπασινάς, Σ. Αμανατίδης, Γ. Χαϊκάλης, Α. Βαζέχα κ.α. μεταφέροντας μήνυμα ελπίδας και παίζουν ποδόσφαιρο για τους Γιατρούς του Κόσμου.

Την μέρα του αγώνα, Κινητή Ιατρική Μονάδα των Γιατρών του Κόσμου, θα παραβρίσκεται έξω από το γήπεδο Λαυρεωτικής «Γεώργιος Ραφιάς»από τις 10:00 έως 15:00 με διάφορες ειδικότητες ιατρών για την παροχή πρωτοβάθμιας ιατρικής εξέτασης σε άτομα που δεν έχουν πρόσβαση στο σύστημα Υγείας.

Ο αγώνας πραγματοποιείται με πρωτοβουλία της ‘Ένωσης Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Βριλησσίων. Η παραχώρηση του γηπέδου για την πραγματοποίηση του αγώνα έγινε από το Δήμο Λαυρεωτικής.

Προπώληση εισητηρίων (τιμή εισιτηρίου 5 ευρώ)
• Γιατροί του Κόσμου, Σαπφούς 12, Αθήνα
• Στο κατάστημα «ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ», Λεωφ. Πεντέλης 44, Βριλήσσια
• Στο γήπεδο Λαυρεωτικής, την ημέρα του αγώνα

Γιατροί του Κόσμου
Σαπφούς 12 T.K. 105 53 http://www.mdmgreece.gr/
e-mail: [email protected] T: 210.32.13.150 F: 210.32.13.850

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Διαλείμματα άσκησης σε αίθουσες διδασκαλίας ενισχύουν τη μάθηση [μελέτη]
Εκτός ΕΣΥ για 2 χρόνια ο Ν. Χαυτούρας για την αναρρωτική άδεια σε κατηγορούμενο της υπόθεσης των Τεμπών
Μ. Εβδομάδα και Πάσχα: Οι διατροφικές ιδιαιτερότητες ανθρώπων με διαβήτη