Το Πανελλαδικό Δίκτυο ανεξάρτητων πιστοποιημένων Διαγνωστικών Ιατρείων, Iatrica, αναγνωρίζοντας τις ανάγκες ευπαθών ομάδων, καθώς και ατόμων με ιδιαίτερα κινητικά προβλήματα, παρέχει νέα υπηρεσία «Αιμοληψία κατ΄οίκον».

Το ραντεβού κλείνεται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας από την προηγούμενη ημέρα, καλώντας στην τηλεφωνική γραμμή 210-7264079, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 09.00 - 18.00 (αστική χρέωση).

Ειδικοί επαγγελματίες ενημερώνουν για το πλησιέστερο ιατρείο που μπορεί να εξυπηρετήσει τους ασθενείς και τους συνδέουν τηλεφωνικά με αυτό για να κλείσουν το ραντεβού αιμοληψίας στο σπίτι.

Μέσω της νέας υπηρεσίας, ο ιατρός μικροβιολόγος του Δικτύου, ενημερώνει για την προετοιμασία των εξετάσεων και αναλαμβάνει τη λήψη αίματος, καθώς και την παραλαβή βιολογικών δειγμάτων, εάν αυτό απαιτείται, από το σπίτι.

Η παράδοση των αποτελεσμάτων στα ιατρεία του Δικτύου γίνεται από τον ίδιο τον ιατρό μικροβιολόγο, ο οποίος παρέχει όλες τις απαραίτητες ιατρικές αξιολογήσεις και συζητά με τον ασθενή για την αντιμετώπιση της περίπτωσης που τον απασχολεί.

Η υπηρεσία «αιμοληψία κατ΄οίκον» χρεώνεται 5 Ευρώ (εντός της ακτίνας δράσης του ιατρείου).

Ειδήσεις υγείας σήμερα
"Αόρατος δολοφόνος": Οργανώσεις προειδοποιούν για τις συνέπειες της ακραίας ζέστης
Ο γιατρός Αδριανός Γολέμης θα είναι ο πρώτος Έλληνας αστροναύτης [βίντεο]
Μ. Κουκουράκης: Έρχονται ριζικές αλλαγές στην αντιμετώπιση του καρκίνου