Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών, που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, μάθημα Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) και χρήσης αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή, πραγματοποιεί η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης στην Αθήνα.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί με τη συνδιοργάνωση της Interamerican, την Κυριακή 27 Απριλίου, θα έχει εξάωρη διάρκεια (09.00 – 15.00), ενώ θα δημιουργηθεί γκρουπ λίγων ατόμων.

Το περιεχόμενο της εκπαίδευσης περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων:

  • Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ – BLS)
  • Χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή (AED)
  • Αντιμετώπιση Πνιγμονής
  • Πλάγια Θέση Ασφαλείας

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν διεθνώς αναγνωρισμένη πιστοποίηση από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης (ERC), η οποία έχει τετραετή ισχύ.

Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Interamerican, στην οδό Λ. Συγγρού 124 – 126, η οποία – στο πλαίσιο της γενικότερης συνεργασίας της με την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης – παραχώρησε αίθουσα στην Ε.Ο.Δ. για τις ανάγκες της εκπαίδευσης.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν, μπορούν να επικοινωνούν για το κόστος και τη δήλωση συμμετοχής με τη Γραμματεία της Κεντρικής Διοίκησης της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης στο 2310 310649 ή στο [email protected].

Λόγω της μεγάλης συμμετοχής θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ζεαξανθίνη: Όσα πρέπει να ξέρουμε για το αντιοξειδωτικό των ματιών
Ξεκινά σε λίγες ημέρες το 14ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Management
Ποια αντισυλληπτικά συνδέονται με πρόκληση όγκων στον εγκέφαλο