Στο πλαίσιο του εορτασμού για την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας. ο Όμιλος ΙΑΣΩ, οργανώνει διάλεξη με θέμα: ‘’Η Μητέρα έναντι του Παιδιού και της Οικογένειας στο σημερινό Οικονομικό και Κοινωνικό Περιβάλλον της Xώρας μας’’.

Βασική εισηγήτρια είναι η κ. Σοφία Ανδρεοπούλου ψυχολόγος-οικογενειακή θεραπεύτρια, συγγραφέας του βιβλίου ‘’Μαμά, φοβάμαι...και εγώ, παιδί μου’’.

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Μαΐου, στην αίθουσα διαλέξεων της Μαιευτικής κλινικής ΙΑΣΩ, οδός Κηφισίας 37-39, TK: 151, 23 Μαρούσι.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό και κυρίως για τις μητέρες και θα πραγματοποιηθεί από 18:30μ.μ. έως 19:30μ.μ. Μετά την εισήγηση της Κ. Σοφίας Ανδρεοπούλου θα δοθεί χρόνος για συζήτηση και ερωτήσεις.

Παράλληλα το ΙΑΣΩ, που έχει αποδείξει κατ΄ επανάληψη την αγάπη και τη φροντίδα του προς την μητέρα και το παιδί, με πολύ μεγάλες επενδύσεις τόσο σε εξοπλισμούς αιχμής όσο και στη συνεργασία του με το πλέον ικανό επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό, θα προσφέρει σε όλες τις μητέρες, που θα παρακολουθήσουν τη διάλεξη την Κάρτα Προνομίων ΙΑΣΩ. Η κάρτα αυτή δίνει την δυνατότητα όχι μόνο στις μητέρες, αλλά σε ολόκληρη την οικογένεια να απολαμβάνουν μια σειρά από προνόμια, κυρίως οικονομικής φύσης και στις πέντε κλινικές του Ομίλου (ΙΑΣΩ Μαιευτική, ΙΑΣΩ General, ΙΑΣΩ Παίδων, Φιλοκτήτης, ΙΑΣΩ Θεσσαλίας).

Yπάρχει άνετος δωρεάν χώρος στάθμευσης έξω από την είσοδο της Μαιευτικής κλινικής όπου θα φιλοξενηθεί η εκδήλωση.

Πληροφορίες : Τηλ. Κέντρο: 210-618 4000.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
20 χρόνια κλινική Πλαστικής Χειρουργικής ΑΠΘ στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου
Υπάρχει διατροφή για τη νόσο Αλτσχάιμερ;
Αναπαραγωγικός τουρισμός και άλλες μορφές ιατρικού τουρισμού στην Ελλάδα