Στροφή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνει το νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν για την προβολή του επιστημονικού έργου των ιατρών συνεργατών του, τόσο στην ιατρική κοινότητα, όσο και στο κοινό.

Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του νοσοκομείου, ανταποκρινόμενη «στην επιθυμία του συνόλου των Ιατρών του Νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν» για έναν άμεσο δίαυλο πρόσβασης της Ιατρικής κοινότητας και γενικότερα του κοινού στο επιστημονικό έργο τους, κρίναμε χρήσιμο να δημιουργήσουμε μια νέα σελίδα στο Twitter (Henry Dunant@HenryDunantMD), μέσω της οποίας θα προβάλλεται το πολυδιάστατο επιστημονικό έργο κάθε μέλους της Ιατρικής κοινότητας του Νοσοκομείου».

Ο νέος λογαριασμός HenryDunant@HenryDunantMD, στο Τwitter, που ακολουθεί το πρότυπο φημισμένων διεθνών νοσοκομείων καταξιωμένων παγκοσμίως, έρχεται να συμπληρώσει την παρουσία του Νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media).

Στόχος είναι η διεύθυνση @HenrydunantMD (συντομογραφία του λατινικού Medicinae Doctor) να αποτελέσει ένα ακόμη χρήσιμο εργαλείο για την προβολή του έργου του Ιατρικού δυναμικού του Νοσοκομείου μας, παράλληλα με την προβολή κάθε δραστηριότητάς του σε όλα τα ευρέως διαδεδομένα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτει.

Συγκεκριμένα:
1. στο LinkedIn με επίσημη σελίδα "Henry Dunant Hospital", (direct link: https://www.linkedin.com/company/henry-dunant-hospital)
2. στο Facebook με επίσημη σελίδα "Νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν" (direct link: https://www.facebook.com/HenryDunantHospitalGROfficial)
3. στο Twitter με επίσημη σελίδα "Henry Dunant@HenryDunantGR", ( direct link: https://twitter.com/HenryDunantGR)
4. στο Twitter με επίσημη σελίδα "Henry Dunant@HenryDunantMD", ( direct link: https://twitter.com/HenryDunantMD)
5. στο YouTube με επίσημο κανάλι "Henry Dunant Hospital", (direct link: https://www.youtube.com/user/HenryDunantGR),
6. στο Instagram με επίσημη σελίδα "Henry Dunant Hospital",

Ειδήσεις υγείας σήμερα
ΠΟΥ: Εντοπίστηκε ιός γρίπης των πτηνών σε αγελαδινό γάλα
Δεκάδες μεταλλάξεις του ιού της Covid σε άντρα που νοσούσε από κορωνοϊό για 1,5 χρόνο
Επίσκεψη Γεωργιάδη σε υγειονομικές μονάδες σε Κοζάνη και Φλώρινα