Το ΙΑΤΡΟΝΕΤ σε συνεργασία με το ξενοδοχείο Thermae Sylla SPA, σας δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσετε ένα διήμερο για 2 άτομα και 1 λασποθεραπεία ανά άτομο. Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό του ΙΑΤΡΟΝΕΤ και μπορεί να είστε εσείς ο τυχερός! Το δώρο ισχύει έως το τέλος του χρόνου, εκτός εορτών και επίσημων αργιών και πάντα κατόπιν διαθεσιμότητας. 

Πείτε αντίο στους πόνους του αυχένα και της μέσης με το φάρμακο της φύσης, τη λασποθεραπεία και το ιαματικό νερό. Χαλαρώστε και διώξτε το στρες χωρίς φάρμακα. Απαλλαγείτε από τις αϋπνίες κάνοντας ένα μπάνιο στην ιαματική πισίνα του Thermae Sylla Spa, που είναι πλούσια σε μαγνήσιο και διάφορα θερμά μεταλλικά άλατα.

Το ξενοδοχείο Thermae Sylla Spa, 5 αστέρων, είναι χτισμένο στην πιο όμορφη γωνιά της Αιδηψού και απέχει 2 ώρες οδικώς από την Αθήνα. Διαθέτει 2 γκουρμέ εστιατόρια και 2 πισίνες με ιαματικό νερό.

Το Spa προσφέρει μια επιλογή από αναζωογονητικές περιποιήσεις για άνδρες και γυναίκες. Ανάμεσα στις διαθέσιμες περιποιήσεις περιλαμβάνονται υδροθεραπείες με ιαματικά νερά, λασπόλουτρα, θεραπείες εισπνοών, μασάζ και ρεφλεξολογία.Τα θερμό μεταλλικά στοιχεία της λάσπης ανακουφίζουν τους πόνους του μυοσκελετικου αποτοξινώνουν και χαλαρώνουν τον οργανισμό.

Τα μέταλλα που περιέχονται στη λασποθεραπεία έχουν θετική επίδραση στην υγεία. Η λάσπη απορροφά τις τοξίνες από τον οργανισμό και είναι πολύ χρήσιμη στην πρόληψη πολλών νόσων. Είναι επίσης γνωστή για τις ιαματικές ιδιότητές της. Βοηθά και στη χαλάρωση. Επίσης η λασποθεραπεια ενεργοποιεί της ορμόνες της ευτυχίας (ενδορφίνες).

Τα πολυτελή δωμάτια και οι σουίτες του ξενοδοχείου διαθέτουν μαρμάρινα μπάνια με μπανιέρα. Όλα είναι πλήρως κλιματιζόμενα και προσφέρουν δορυφορική τηλεόραση και μίνι μπαρ. Παρέχονται δωρεάν καλλυντικά, μπουρνούζια και παντόφλες.

Το δώρο περιλαμβάνει 1 διανυκτέρευση για 2 άτομα σε Δίκλινο Δωμάτιο. Θα σας περιμένει πλούσιο αμερικάνικο πρωινό σε μπουφέ και πρωινό χαμηλών θερμίδων, που ανανεώνεται καθημερινά. Επίσης, θα έχετε ποτό καλωσορίσματος με την άφιξή σας.

Το ξενοδοχείο παρέχει επίσης μπουρνούζι και παντόφλες στο δωμάτιο και καθημερινό απογευματινό φρεσκάρισμα δωματίων.

Επιπλέον, θα υπάρχει ιατρική συμβουλή και επίβλεψη κατά τη διάρκεια ωρών λειτουργίας του spa.

Δικαιούστε χρήση της εσωτερικής πισίνας με 100% ιαματικό νερό και με θερμοκρασία 30 – 32ºC και της εξωτερικής πισίνας με 50% ιαματικό νερό και 50% νερό θαλάσσης με θερμοκρασία 28 – 30ºC, που διαθέτουν πολλά όργανα υδρομασάζ, Jacuzzi , wild water, καταιονιστήρες.

Σας παρέχονται επίσης 1 λασποθεραπεία ανά άτομο, δωρεάν συμμετοχή σε ομαδικό πρόγραμμα Aqua Gym, χρήση πλήρως εξοπλισμένου γυμναστηρίου, δωρεάν πάρκινγκ και δωρεάν Wi-Fi.

Για τη χρήση των ιαματικών πισίνων, παρακαλείσθε να έχετε μαζί σας λαστιχένιες σαγιονάρες και κολυμβητικό σκουφάκι. (Μπορείτε να τα προμηθευτείτε και στο Ξενοδοχείο).

Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση πατήστε εδω.

 

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Παιδιατρικό νοσοκομείο Θεσσαλονίκης: Πρώτες εκσκαφές, κινήσεις για στελέχωση
Ιουλία Τσέτη στο iatronet.gr: Αυτό είναι το όραμά μου για τον ΣΕΒ
Απάντηση Γεωργιάδη στις αιτιάσεις για την κάλυψη του Conference Cup από το νοσοκομείο "Ευαγγελισμός"