Με ειδικό «πακέτο» δωρεάν ιατρικών και εργαστηριακών εξετάσεων για κάθε ενδιαφερόμενο και την οργάνωση επιστημονικής ημερίδας για την ενημέρωση του κοινού, συμμετέχει το ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Hospital Center στο φετινό εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Διαβήτη (14 Νοεμβρίου), με βασικό στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών για μια νόσο που λαμβάνει εκρηκτικές διαστάσεις.

Μέχρι το 2025 οι ασθενείς με διαβήτη αναμένεται να φθάσουν τους 350.000.000 παγκοσμίως. Στη χώρα μας υπολογίζεται ότι ο αριθμός των ασθενών με διαβήτη ανέρχεται στις 800.000 με 900.000 και από αυτούς μόνον οι μισοί το γνωρίζουν.

Στο πλαίσιο αυτό, το ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Hospital Center προσφέρει την προσεχή Παρασκευή 14 Νοεμβρίου:

  • Δωρεάν μέτρηση σακχάρου
  • Μέτρηση της γλυκοζυλιωμένης αιμοσφαιρίνης (HbA1c) σε προνομιακή τιμή (τιμή ΦΕΚ)
  • Δωρεάν εξέταση από τους γιατρούς του ΕΝHC σε περιπτώσεις αυξημένων τιμών της HbA1c.

Παράλληλα, την ίδια ημέρα, οργανώνει ειδική ημερίδα με τίτλο «Διαβήτης και Ποιότητα Ζωής» κατά την οποία διακεκριμένοι επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων θα αναφερθούν στις αιτίες και τα συμπτώματα του διαβήτη, θα παρουσιάσουν τις νεώτερες εξελίξεις στη θεραπεία και την αντιμετώπισή του, ενώ θα παράσχουν απαντήσεις σχετικά με τη νόσο και την έγκαιρη διάγνωσή της.

Οι μετρήσεις σακχάρου θα γίνονται στο περιθώριο της ημερίδας, ενώ θα υπάρχει επιπλέον και δυνατότητα λιπομέτρησης όσων το επιθυμούν από τους διαιτολόγους του ΕΝHC.

Επιπλέον, το ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Hospital Center, υπενθυμίζει στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ ότι στα Εξωτερικά Ιατρεία, που εκτείνονται σε λειτουργικό χώρο των 2.800 τ.μ. και στελεχώνονται από ιατρούς όλων των ειδικοτήτων και έμπειρο νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, παρέχονται:

1. Εξέταση σε κάθε ειδικότητα στην τιμή των 20 ευρώ.
2. Ειδική τιμή 8 ευρώ στην απλή ηλεκτρονική συνταγογράφηση
3. Διαγνωστικές και απεικονιστικές εξετάσεις, με παραπεμπτικό του ΕΟΠΥΥ.

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ζεαξανθίνη: Όσα πρέπει να ξέρουμε για το αντιοξειδωτικό των ματιών
Ξεκινά σε λίγες ημέρες το 14ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Management
Ποια αντισυλληπτικά συνδέονται με πρόκληση όγκων στον εγκέφαλο