Στο πλαίσιο της επετείου των 10 ετών λειτουργίας της, η Μαιευτική-Γυναικολογική-Χειρουργική «ΓΕΝΕΣΙΣ», διοργανώνει Επιστημονική Ημερίδα, με τίτλο «Πρωτοπορία σε ένα τοπίο που εξελίσσεται», το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου, στις 09.30 π.μ., στην αίθουσα Επιστημονικών Εκδηλώσεών της.

Κεντρικό θέμα της ημερίδας, που έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά επιστημονικών εκδηλώσεων που διοργανώνει η «ΓΕΝΕΣΙΣ», είναι η παρουσίαση των τελευταίων εξελίξεων στους τομείς της μαιευτικής, της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής και του προγεννητικού ελέγχου, της νεογνολογίας, της πλαστικής χειρουργικής, της υστεροσκόπησης και της γυναικολογικής ογκολογίας.
Η εκδήλωση θα αποτελείται από τρία μέρη και θα έχει ως τιμώμενο πρόσωπο και κεντρικό ομιλητή τον παγκοσμίου φήμης μαιευτήρα – γυναικολόγο, Δρ. Rudi Campo, Διευθυντή της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Γυναικολογικής Χειρουργικής (EAGS), επικεφαλής του IVF laboratory ZOL Genk και πρώην Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Γυναικολογικής Ενδοσκόπησης (ESGE), ο οποίος και θα παρουσιάσει τις τελευταίες εξελίξεις στην υστεροσκόπηση, σε ομιλία με τίτλο «Hysteroscopy beyond the frontier». 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
"Και τώρα...αγωνιζόμαστε" - Από το σοκ της διάγνωσης, στη μάχη με τον καρκίνο
Μ. Θεμιστοκλέους: Με ποιο νέο όργανο αλλάζουν διοίκηση του ΕΣΥ και υπουργείο Υγείας
Οι επιτροπές και ο Μεγάλος Αδερφός από το υπουργείο Οικονομικών στην ΕΚΑΠΥ