Επιστημονική Ημερίδα με θέμα «Απεικονιστική μελέτη και αρθροσκοπική εξέταση των αθλητικών κακώσεων των μεγάλων αρθρώσεων» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου  στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΙΑΣΩ General (Μεσογείων 264, Χολαργός), στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης.

Η επιστημονική ημερίδα διοργανώνεται από την ΣΤ’ Ορθοπαιδική Κλινική του ΙΑΣΩ General με Διευθυντή τον κ. Χρήστο Γιαννακόπουλο και την Ελληνική Εταιρεία Αρθροσκόπησης, Χειρουργικής Γόνατος και Αθλητικών Κακώσεων «Γ. Νούλης».

Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι καταξιωμένοι και έμπειροι ορθοπεδικοί χειρουργοί καθώς και ακτινοδιαγνώστες, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τις πιο νέες και σύγχρονες εξελίξεις στο πεδίο των Ιατρικών Απεικονίσεων και της Ορθοπεδικής Χειρουργικής για την πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία των αθλητικών κακώσεων των μεγάλων αρθρώσεων.

Οι παρουσιάσεις της επιστημονικής ημερίδας πρόκειται να αναμεταδοθούν μέσω YouTube στο κανάλι της Ελληνικής Εταιρείας Αρθροσκόπησης. Παράλληλα, θα αποσταλεί Βεβαίωση Παρακολούθησης στους συμμετέχοντες ιατρούς.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τηλεφωνήσουν και να δηλώσουν συμμετοχή στον κ. Χρ. Γιαννακόπουλο, τηλέφωνο 210 650 2000.

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Δοκιμάζεται νέα θεραπεία που θα επιταχύνει την επούλωση των διαβητικών ελκών
Πού θα γίνουν δωρεάν rapid tests από τον ΕΟΔΥ την Τετάρτη
Ραδιοφάρμακο κατά του καρκίνου του πνεύμονα