Ανανεωμένο πρόγραμμα τακτικών εξωτερικών ιατρείων εγκαινιάζει το Παιδιατρικό Κέντρο του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, προσφέροντας τη δυνατότητα στους γονείς να κλείνουν εύκολα και γρήγορα το ραντεβού τους με ιατρούς όλων των παιδιατρικών ειδικοτήτων και υποειδικότητων. Κορυφαίοι ιατροί με διεθνή εμπειρία, σε συνεργασία με το εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό, προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Παιδιατρικού Κέντρου Αθηνών. 

Στο νέο πρόγραμμα περιλαμβάνονται τα εξής τμήματα: Αιματολογικό-Ογκολογικό, Ακτινοδιαγνωστικό, Αλλεργιολογικό, Αλλεργιολογικό-Ανοσολογικό, Αναπτυξιακό, Αξονικής & Μαγνητικής Τομογραφίας, Γαστρεντερολογικό, Δερματολογικό, Διαβητολογικό, Ενδοκρινολογικό, Καρδιολογικό, Λοιμωξιολογικό, Μικροβιολογικό/Βιοπαθολογικό, Νευρολογικό, Νευροχειρουργικό, Ορθοπαιδικό, Σπονδυλικής Στήλης, Ουρολογικό, Οφθαλμολογικό, Παιδικής & Εφηβικής Γυναικολογίας, Παιδοψυχιατρικό, Πλαστικής Χειρουργικής, Πνευμονολογικό, Ρευματολογικό, Test Ιδρώτα, Χειρουργικό και ΩΡΛ.

Σε 24ωρη λειτουργία βρίσκοντα το Παιδιατρικό Χειρουργικό, Μικροβιολογικό/ Βιοπαθολογικό και Ακτινολογικό Τμήμα.
Οι γονείς μπορούν με ευκολία να κλείνουν ραντεβού, στα τηλέφωνα 210 6862397 & 210 6862339.

Με αφορμή την παρουσίαση του ανανεωμένου προγράμματος τακτικών εξωτερικών ιατρείων, η κ. Χρύσα Τζουμάκα-Μπακούλα, Ομότιμη Καθηγήτρια Παιδιατρικής και Διευθύντρια της Α’ Παιδιατρικής Κλινικής του Παιδιατρικού Κέντρου Αθηνών, δήλωσε: «Στο Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών δημιουργήσαμε το πληρέστερο πρόγραμμα εξωτερικών ιατρείων, πιστοί στη δέσμευσή μας για την παροχή κορυφαίων και ολοκληρωμένων υπηρεσιών υγείας. Έχουμε την τιμή να συνεργαζόμαστε με κορυφαίους ιατρούς στο αντικείμενο εξειδίκευσής τους, διασφαλίζοντας την άρτια ποιότητα των υπηρεσιών μας. Σε συνδυασμό με τον εξοπλισμό αιχμής και τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις που διαθέτουμε, είμαστε υπερήφανοι καθώς στεκόμαστε δίπλα στα παιδιά και τις οικογένειές τους σε κάθε τους βήμα».

Το Παιδιατρικό Κέντρο του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών είναι η πρώτη ιδιωτική παιδιατρική κλινική στην Ελλάδα και λειτουργεί από το 1982.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
GSK: Μήνυση κατά Pfizer-BioNTech για τις πατέντες των εμβολίων mRNA
Το Τai chi βελτιώνει την ποιότητα ύπνου ασθενών με προχωρημένο καρκίνο πνεύμονα [μελέτη]
Πώς θα αυξήσουμε την αντοχή μας