Σε μια νέα αποκλειστική συνεργασία για το χώρο των φαρμακείων προχωρά το δίκτυο Pharma PLUS με τα επίσημα καλλυντικά προϊόντα 50 Shades of Grey. 

Με αφορμή την τεράστια επιτυχία που γνωρίζει η τριλογία της El James 50 Shades of Grey στις ΗΠΑ, (Ελληνική Απόδοση: 50 Αποχρώσεις του Γκρι), η Pharma PLUS εξασφάλισε τη συνεργασία των αυθεντικών προϊόντων καλλυντικής περιποίησης 50 Shades of Grey και τα διακινεί τόσο μέσα από τα φαρμακεία του δικτύου, όσο και μέσα από το e-Shop, www.pharmaplus.gr.

Τα προϊόντα 50 Shades of Grey φέρουν την υπογραφή της διάσημης αμερικανίδας συγγραφέως El James και η συσκευασία τους ανήκει στα εξώφυλλα των best sellers. Η σειρά καλλυντικής περιποίησης 50 Shades of Grey περιλαμβάνει:

  • Λάδι σώματος με αργανέλαιο και αιθέρια έλαια μαύρου γιασεμιού
  • Αφρόλουτρο με σανταλόξυλο και μαύρο πιπέρι
  • Λοσιόν σώματος με σανταλόξυλο και μαύρο πιπέρι
  • Βούτυρο σώματος.

Τα προϊόντα 50 Shades of Grey απευθύνονται τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες καθώς διαθέτουν ουδέτερα, αλλά ιδιαίτερα αισθησιακά αρώματα.

Για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, εντυπωσιάστε τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σας με τα ξεχωριστά προϊόντα 50 Shades of Grey. Η Pharma PLUS σας προτείνει τη συσκευασία δώρου που περιέχει αφρόλουτρο, λάδι και λοσιόν σώματος στην προνομιακή τιμή των 19,50€.

Τα προϊόντα 50 Shades of Grey θα τα βρείτε και στο e-Shop www.pharmaplus.gr  

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ζεαξανθίνη: Όσα πρέπει να ξέρουμε για το αντιοξειδωτικό των ματιών
Ξεκινά σε λίγες ημέρες το 14ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Management
Ποια αντισυλληπτικά συνδέονται με πρόκληση όγκων στον εγκέφαλο