Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις του κοινού για τις φλεβικές παθήσεις θα πραγματοποιήσουν εξειδικευμένοι γιατροί την Κυριακή 8 Μαρτίου, 10:00- 14:00 στο ξενοδοχείο Royal Olympic.

Οι δωρεάν ιατρικές εξετάσεις πραγματοποιούνται στα πλαίσια του 14ου Πανελλήνιου Συνεδρίου της Ελληνικής Αγγειολογικής Εταιρείας.

Οι ανωτέρω εξετάσεις προσφέρονται δωρεάν από τα μέλη της Ελληνικής Αγγειολογικής Ε-ταιρείας με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για τη συγκεκριμένη νόσο της οποίας η διάγνωση πολλές φορές είναι εξαιρετικά δύσκολη εξαιτίας της άγνοιας και της έλλειψης συγκεκριμένων συμπτωμάτων.

Ο παρακλινικός έλεγχος που γίνεται αποσκοπεί στην εξέταση του ασθενούς, την εκτίμηση της βαρύτητας της βλάβης και της προκαλούμενης αιμοδυναμικής διαταραχής με τη βοήθεια α-ναίμακτων μεθόδων (Doppler) ή και με τη βοήθεια απεικονιστικών μεθόδων (Triplex), όποτε είναι εφικτό, προκειμένου να καθοριστεί η θεραπευτική τακτική.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 210 36 45 629 ή να στεί-λουν την δήλωση συμμετοχής που θα βρουν στο site, στο fax: 210 3644 441 ή στο email: [email protected]

Περισσότερες πληροφορίες στο site http://angiologycongress.gr 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Παιδιατρικό νοσοκομείο Θεσσαλονίκης: Πρώτες εκσκαφές, κινήσεις για στελέχωση
Ιουλία Τσέτη στο iatronet.gr: Αυτό είναι το όραμά μου για τον ΣΕΒ
Απάντηση Γεωργιάδη στις αιτιάσεις για την κάλυψη του Conference Cup από το νοσοκομείο "Ευαγγελισμός"