Χορηγός της 6ης Διημερίδας - Έκθεσης «επιχειρηματικότητα και επικοινωνία υγείας» ήταν και φέτος η ELPEN.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να επισκεφθούν το περίπτερο της ELPEN και να ενημερωθούν για τα προϊόντα του τμήματος Consumer Health Care.

Η διημερίδα και έκθεση, ολοκληρώθηκε με τη συμμετοχή περισσοτέρων από 5.000 επισκεπτών, κυρίως φαρμακοποιών αλλά και γιατρών, στελεχών επιχειρήσεων, φοιτητών, από την Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό.

Η συμμετοχή της ELPEN στη μεγαλύτερη επιστημονική – εκπαιδευτική εκδήλωση του κλάδου, εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεχούς στήριξης του Έλληνα φαρμακοποιού, με στόχο τη διασφάλιση του επιστημονικού του κύρους και τη βιωσιμότητα του ελληνικού φαρμακείου αλλά και τη συνεχιζόμενη επιστημονική επιμόρφωση των ιατρών.

Κατά τη διάρκεια της Διημερίδας οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν 91 ομιλίες, 26 Εργαστήρια και 8 Στρογγυλά Τραπέζια αλλά και να ανταλλάξουν απόψεις για τις νέες τάσεις του επαγγέλματος, τις νέες τεχνολογίες και συστήματα πληροφορικής, τις διεθνείς επιχειρηματικές συνεργασίες με φαρμακοποιούς και ιατρούς αλλά και εκπροσώπους της Βιομηχανίας, του Εμπορίου, των καναλιών διανομής και των Παρόχων Υπηρεσιών.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Κ. Νταλούκας: Καθησυχαστικός για τα κρούσματα λοίμωξης από παρβοϊό
Παιδιατρικό νοσοκομείο Θεσσαλονίκης: Πρώτες εκσκαφές, κινήσεις για στελέχωση
Ιουλία Τσέτη στο iatronet.gr: Αυτό είναι το όραμά μου για τον ΣΕΒ