Η σωστή στοματική υγιεινή εξασφαλίζει στόμα υγιές και δροσερή αναπνοή!

Η ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων OralFlux φροντίζει για την υγεία των δοντιών σας και χαρίζει όμορφο χαμόγελο σε μικρούς και μεγάλους.

Με υψηλή περιεκτικότητα σε φθόριο, χωρίς οινόπνευμα, χωρίς SLS και parabens και με ευχάριστη γεύση, τα προϊόντα OralFlux ενδυναμώνουν το σμάλτο των δοντιών προλαμβάνοντας αποτελεσματικά την τερηδόνα, την ουλίτιδα και την κακοσμία.

Η σειρά αποτελείται από οδοντόκρεμα και στοματικό διάλυμα OralFlux Original για ενήλικες, οδοντόκρεμα και στοματικό διάλυμα OralFlux Junior για παιδιά, καθώς και το στοματικό διάλυμα OralFlux Chlorhexidine για όταν απαιτείται αντιμικροβιακή προστασία.
Τα υγιή δόντια όχι μόνο σας κάνουν να φαίνεστε και να νιώθετε καλά, αλλά σας επιτρέπουν και να τρώτε και να μιλάτε σωστά.
Τη σειρά στοματικής υγιεινής OralFlux θα τη βρείτε αποκλειστικά στα φαρμακεία.

Λίγα λόγια για τη Specifar – an Actavis Company

Η Specifar ιδρύθηκε το 1933 και πλέον αποτελεί σταθερή αξία στην εγχώρια ελληνική φαρμακοβιομηχανία. Στα 82 χρόνια παρουσίας της στην Ελλάδα το όνομά της συνδέθηκε άρρηκτα με την ιατρική και φαρμακευτική κοινότητα, ενώ ήταν η πρώτη Ελληνική εταιρία που προχώρησε σε τηλεοπτική διαφήμιση, την δεκαετία του 1960, με το πασίγνωστο σε όλους Καλμόλ.

Η δεκαετία του 2000 ήταν ορόσημο για την εταιρία, καθώς η ανέγερση του νέου υπερσύγχρονου εργοστασίου, το οποίο σε συνδυασμό με την επένδυση σε άρτιο επιστημονικό προσωπικό, έδωσε την απαιτούμενη ώθηση να αναπτυχθεί και να εδραιώσει την παρουσία της στην παγκόσμια αγορά.

Η εξωστρέφεια της Specifar δεν πέρασε φυσικά απαρατήρητη και από το 2011 είναι μέρος του ομίλου Actavis, ενός από τους μεγαλύτερους φαρμακευτικούς ομίλους στον κόσμο με παρουσία σε περισσότερες από 100 χώρες.

Η Specifar απασχολεί περισσότερους από 400 εργαζόμενους και είναι ανάμεσα στις 20 μεγαλύτερες φαρμακευτικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα, ενώ η Actavis βρίσκεται, έπειτα και από τις τελευταίες εξαγορές, μέσα στους δέκα μεγαλύτερους φαρμακευτικούς ομίλους στον κόσμο.

Follow us on Facebook: www.facebook.com/OralFluxGreece  

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Επιζώντες από καρκίνο μαστού έχουν μεγαλύτερο κίνδυνο για δεύτερο καρκίνο [μελέτη]
Θα κινηθεί νομικά ο Γ. Καλλιάνος για τον θάνατο του πατέρα του - Επιρρίπτει ευθύνες σε γιατρούς
ECDC: Κρούσματα λιστερίωσης απο καπνιστό σολομό σε τρεις χώρες