Η πίστη στην ιδέα και το πάθος για την ολοκλήρωσή της είναι οι δύο βασικοί άξονες για τον δρόμο προς την επιτυχία. Αυτό ήταν το συμπέρασμα κατά την παρουσίαση του Tech Guard, μιας συνεργασίας του Αthens Fashion Club και του JustAlert, που έγινε την Παρασκευή 20 Μαρτίου στο 2ο Athens ScienceFestival στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας για την «Καινοτομία και την Έξυπνη Επιχειρηματικότητα» στο πλαίσιο του INNOVATHENS, όλοι είχαν την ευκαιρία να δουν το πρωτοποριακό Tech Guard: Ένα μοντέρνο unisex μπουφάν με εύκαμπτο φωτοβολταϊκό, που αξιοποιεί την ηλιακή ενέργεια και το οποίο ενσωματώνει το σύστημα Just Alert.

Η εφαρμογή με το έξυπνο ρολόι Just Alert στέλνει σήμα εντοπισμού και άμεσης ειδοποίησης στο ΕΚΑΒ ή στους συγγενείς του χρήστη μέσω της Silver Alert. Το σύστημα είναι χρήσιμο σε άτομα που πάσχουν από άνοια, που έχουν προβλήματα υγείας ή ακόμη και σε κάποιον που λήστεψαν και χρειάζεται βοήθεια.

Όσον αφορά στο Tech Guard πρόκειται για ένα μπουφάν, που «σώζει ζωές», όπως το χαρακτήρισαν τα media και μπορεί να φανεί χρήσιμο σε αναρριχητές, ορειβάτες, σε κάποιον που έπαθε ένα ατύχημα. Την ίδια στιγμή, το εύκαμπτο φωτοβολταϊκό του μπουφάν, μπορεί να δίνει ενέργεια και να φορτίζει συσκευές, όπως το ενσωματωμένο ρολόι Just Alert ή το κινητό.

Κοινωνοί των μυστικών, που οδηγούν στο δρόμο της επιτυχίας έγιναν επίσης: Η Αθηνά Ντόβα συνιδρύτρια του Owiwi, σοβαρό παιχνίδι για την επιλογή και αξιολόγηση προσωπικού. Ο Πάνος Κλουτσινιώτης, συνιδρυτής στην επιχείρηση Ladolea, που παράγει δύο υψηλής ποιότητας, μονοποικιλιακά εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα. Ο Κωνσταντίνος Βερδές, Διευθύνων Σύμβουλος της V-Cube, εταιρεία κατασκευής περιστρεφόμενων -στους τρεις άξονες- κυβικών αντικειμένων.

 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Ξεκινά σε λίγες ημέρες το 14ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Management
Ποια αντισυλληπτικά συνδέονται με πρόκληση όγκων στον εγκέφαλο
Μεγαλειώδες το συλλαλητήριο στο Λασίθι για τις ελλείψεις στην Υγεία