Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Επεμβατικής Ακτινολογίας και Ομότιμος Καθηγητής Ακτινολογίας της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, κ. Δημήτριος Κελέκης, απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση προς τους γιατρούς όλων των ειδικοτήτων να παρακολουθήσουν και να συμμετάσχουν στις εργασίες του 7ου Πανελληνίου Συνεδρίου Επεμβατικής Ακτινολογίας.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, διακεκριμένοι επιστήμονες θα παρουσιάσουν τις αναίμακτες θεραπείες που επιτυγχάνονται μέσω της επεμβατικής ακτινολογίας.

Η Ελλάδα και η Εταιρεία Επεμβατικής Ακτινολογίας έχει σημαντική θέση μεταξύ των 36 κρατών που απαρτίζουν το CIRSE (Εταιρεία Επεμβατικής Ακτινολογίας Ευρώπης) ενώ επερχόμενος Πρόεδρος είναι ο Καθηγητής Επεμβατικής Ακτινολογίας κ. Ηλίας Μπρούντζος.

Η χώρα μας έχει τιμηθεί με χρυσά μετάλλια και άλλους σημαντικούς τίτλους.

Το Συνέδριο θα γίνει στην Αθήνα, στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν», από Παρασκευή 15 Μαΐου έως Κυριακή 17 Μαΐου 2015. Η εναρκτήρια τελετή θα γίνει την Παρασκευή 15 Μαΐου, ώρα 19:30 – 20:30 στο Αμφιθέατρο του νοσοκομείου.
Το πρόγραμμα του Συνεδρίου έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Εταιρείας Επεμβατικής Ακτινολογίας www.epemvatiki.gr, μέσω της οποίας μπορεί να γίνει ηλεκτρονική υποβολή της συμμετοχής.

Ο Ομότιμος Καθηγητής Ακτινολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Δημήτρης Α. Κελέκης, είναι Επιστημονικός Υπεύθυνος της Μονάδας Έρευνας Ακτινολογίας και Ιατρικής Απεικόνισης του ΕΚΠΑ, Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Επεμβατικής Ακτινολογίας και Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας Ευγενιδείου Θεραπευτηρίου.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
GSK: Μήνυση κατά Pfizer-BioNTech για τις πατέντες των εμβολίων mRNA
Το Τai chi βελτιώνει την ποιότητα ύπνου ασθενών με προχωρημένο καρκίνο πνεύμονα [μελέτη]
Πώς θα αυξήσουμε την αντοχή μας