Εκδήλωση θα πραγματοποιείται στις 13 Μαΐου και ώρες 16:30-20:00 στο αμφιθέατρο «Μαγγίνειο» του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου «Αρεταίειο» (Αθήνα) από την Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα ( ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α) σε συνεργασία με το Εργαστήριο Παθολογικής Φυσιολογίας και Ρευματολογικό Ιατρείο του Γ.Ν.Α «Λαϊκό».

Τα θέματα της εκδήλωσης είναι οι Ρευματικές Παθήσεις γενικά και ειδικά οι Φλεγμονώδεις Αρθρίτιδες και οι θεραπείες τους καθώς και ο Συστηματικός Ερυθηματώδης Λύκος (κλινική εικόνα, συνοσηρότητες και έκβαση).

Ομιλητές στην εκδήλωση είναι ο κος Αθανάσιος Τζιούφας, Καθ. Ρευματολογίας- Ανοσολογίας Ιατρικής Σχολής ΕΙΠΑ, & Δ/ντής Εργαστηρίου Παθολογικής Φυσιολογίας & Ρευματολογικού Ιατρείου ΓΝΑ «Λαϊκό», ο κος Παναγιώτης Βλαχογιαννόπουλος, Καθ. Ρευματολογίας – Ανοσολογίας Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, Εργαστήριο Παθολογικής Φυσιολογίας & Ρευματολογικό Ιατρείο ΓΝΑ «Λαϊκό, ο κος Δημήτριος Κασίμος, Ρευματολόγος, Γενικός Αρχίατρος 401 ΓΣΝΑ, η κα Μαρία Τεκτονίδου, Επικ. Καθ. Ρευματολογίας Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, Α’ Παθολογική Κλινική, ΓΝΑ «Λαϊκό» και η κα Αθανασία Παππά, Πρόεδρος της ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α.

Ειδήσεις υγείας σήμερα
ΠΟΥ: Εντοπίστηκε ιός γρίπης των πτηνών σε αγελαδινό γάλα
Δεκάδες μεταλλάξεις του ιού της Covid σε άντρα που νοσούσε από κορωνοϊό για 1,5 χρόνο
Επίσκεψη Γεωργιάδη σε υγειονομικές μονάδες σε Κοζάνη και Φλώρινα